aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝικητές ο σκοπευτής Πούτρος και ο κυνηγός Στυλιανού

Νικητές ο σκοπευτής Πούτρος και ο κυνηγός Στυλιανού

Με 47 επιτυχίες ο καθένας, στους 50 δίσκους, ο Στέλιος Στυλιανού και ο Άλεξ Πούτρος ήταν οι νικητές στις κατηγορίες των κυνηγών και σκοπευτών αντίστοιχα, στους ετήσιους εαρινούς αγώνες που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, για τα μέλη και τους φίλους του σωματείου.

Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά και για άλλη μια χρονιά τους αθλοθέτησε η εταιρία ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, εισαγωγείς και διανομείς εξαρτημάτων αυτοκινήτων, ενώ η απονομή των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκε σε μια όμορφη εκδήλωση στον κήπο του συλλόγου.

Στην κατηγορία των κυνηγών μελών, την πρώτη θέση εξασφάλισε ο Δημήτρης Δημητρίου με 43/50, ενώ ο Θανάσης Κωνσταντίνου πρώτευσε στην κατηγορία των βετεράνων κυνηγών με 42/50 και ο Μίκης Φυλακτού στους βετεράνους σκοπευτές με 40/50.

Ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης με 39/50 ήταν ο νικητής στους έφηβους και ο Νεόφυτος Παφίτης στο διαγωνισμό «Pull Shot» με το απόλυτο 10/10. Τέλος στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα των διοργανωτών με 125/150.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ