aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝικητές ο Χριστοδούλου και ο Κ.Σ. «Πολύκαττος»

Νικητές ο Χριστοδούλου και ο Κ.Σ. «Πολύκαττος»

Η σκοπευτική ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου και ο κυνηγός Νίκος Χριστοδούλου του Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου, ήταν οι νικητές στον τρίτο αγώνα του φετινού Ζ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας.

Στον αγώνα συμμετείχαν 16 ομάδες κυνηγετικών συλλόγων, ενώ οι ατομικές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 130. Στην ομαδική κατάταξη, πίσω από τη νικήτρια ομάδα τερμάτισαν η ομάδα του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών και η «Φτέλια» Γερίου.

Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών, ο νικητής Νίκος Χριστοδούλου, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση ισοβάθμισαν οι Σπύρος Χατζηπαπάς του Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών και Γιάννης Κωνσταντινίδης του Κ.Σ «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας. Στις άλλες κατηγορίες, ο Αντώνης Αντωνίου του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου πρώτευσε στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, ο Θανάσης Κωνσταντίνου του Κ.Σ. «Πολύκαττος» στους βετεράνους κυνηγούς, στους έφηβους ο νεαρός Γιάννης Νεοφύτου του Κ.Σ. «Πανσόλειος» Ευρύχου.

Ο μικρός Ανδρέας Καττίδης του Κ.Σ. Αναλιόντα πέτυχε 15/50. Ο Ευγένιος Ζήσιμος («Σπίθα» Λατσιών) ήταν ο νικητής στην Α’ κατηγορία των σκοπευτών, ο Παύλος Παύλου (Κ.Σ «Ταμασού») στη Β’ κατηγορία των σκοπευτών και ο Κυριάκος Πατσαλίδης (ΣΚΟΚΕΡ) στους βετεράνους σκοπευτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ