aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝίκες για τους πρωτοπόρους στην Α' Κατηγορία ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Νίκες για τους πρωτοπόρους στην Α’ Κατηγορία ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Συνεχίστηκε η δράση του Παγκύπριου Διασωματειακού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Α΄ Κατηγορίας Ανδρών 2018/2019 με πέντε αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής.

Εύκολη αποστολή είχε ο πρωτοπόρος Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου αγωνιζόμενος στην έδρα του  επιβλήθηκε του Ευαγόρα Λακατάμιας  με 3-0 χάρις στις νίκες των Μ. Γιάγκου, Γ. Γιάγκου  και Χρ. Καρολίδη.

Ο Παρνασσός Στροβόλου  αντιμετώπισε τον Ονήσιλο στην Λακατάμια  και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 τελικά κατέκτησε τους δύο πολύτιμους βαθμούς με 3-1. Τις νίκες του Παρνασσού πέτυχαν  δύο ο Ο. Σεραφίμωβ και μια ο Μ. Κούντσιεφ. Για τον Ονήσιλο κέρδισε ο Χρ. Ευσταθίου.

Το Κ.Ν. Ακρόπολης (φωτογραφία) μετά από μια δυνατή αναμέτρηση πήρε το δίποντο επί του Canderel ΑΠΟΕΛ με 3-1. Τις νίκες της Ακρόπολης σημείωσαν δύο ο Η. Μιχαηλίδης και μια ο Τζ. Ηλία. Την νίκη του ΑΠΟΕΛ σημείωσε ο Χρ. Σάββα.

Η Goodgate ΕΘΑ  έφθασε σε μια άνετη επικράτηση επί του ΑΠΟΠ  Παλαιχωρίου με 3-0 μετά από νίκες των Α. Τσίσσιου, Β. Βασιλείου  και  Π. Γεωργάκη.

Η Ε.Ν. Κυθραίας στην έδρα της πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Λένα Λεμεσού με 3-0. Τις νίκες πέτυχαν οι Στ. Τσουδερός, Α. Γεωργιάδης και Β. Κλάιτς.

Η βαθμολογία μετά τους πιο πάνω αγώνες έχει ως ακολούθως:

  1. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 31
  2. Παρνασσός Στροβόλου 28(++5)
  3. Κ.Ν.Ακρόπολης 28(–5)
  4. Goodgate ΕΘA 26
  5. Ονήσιλος Λακατάμιας 25(+3)
  6. Canderel ΑΠΟΕΛ 25(-3)
  7. Ε.Ν. Κυθραίας 22
  8. Λένας Λεμεσού 21
  9. Ευαγόρας Λακατάμιας 18
  10. ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου 16

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ