aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝίκες για ΑΟ Αραδίππου και Πανελλήνιο

Νίκες για ΑΟ Αραδίππου και Πανελλήνιο

Την τρίτη του νίκη σε πέντε αγώνες σημείωσε ο ΑΟ Αραδίππου κερδίζοντας 21-24 στην Πάφο τον τοπικό Προοδευτικό, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών στο Χάντμπολ. Στον Άγιο Δομέτιο ο Πανελλήνιος πέτυχε τη δεύτερη φετινή του νίκη επικρατώντας με το ευρύ 51-14 του ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς. Το ντέρμπι ΕΝ Αθηένου – ΑΣ Λατσιά θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου αφού αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα των Λατσιών.

Με το τέλος του Α’ Γύρου ΕΝ Αθηένου και ΑΣ Λατσιά έχουν από τέσσερις νίκες και αγώνα λιγότερο. Ο ΑΟ Αραδίππου μετράει τρεις νίκες, ο Πανελλήνιος δύο, ο Προοδευτικός μια και ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς δεν έχει βαθμό.

Δίχως αμφιβολία το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στην Πάφο με τον Προοδευτικό να κοντράρει τον ΑΟ Αραδίππου , ο οποίος προηγήθηκε 10-15 στο ημίχρονο. Για τις νικήτριες 9 γκολ έβαλε η Κατζέπογλου που ήταν πρώτη σκόρερ του αγώνα, ενώ για τις γηπεδούχες 7 είχε η Γεωργία Κκέλη.

Στον Άγιο Δομέτιο η πλάστιγγα έγειρε πολύ νωρίς υπέρ του Πανελλήνιου που προηγήθηκε 22-6 στο ημίχρονο. Τον χορό των γκολ έσυρε η Λητώ Έλληνα με 11. Από 6 είχαν Αντωνίου, Τσαγγάρη και Μιράχη. Πρώτη σκόρερ για τις φιλοξενούμενες – και δεύτερη στον αγώνα – η Πολυξένη Τούμπα με 7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ