aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέος διορισμός από την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για τη διεθνή αλυτάρχη Έλενα Παπάζογλου

Νέος διορισμός από την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για τη διεθνή αλυτάρχη Έλενα Παπάζογλου

Μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες σε ένα χρόνο, θα πραγματοποιηθεί στην Enoshima από τις 12 μέχρι τις 23 Αυγούστου το Ολυμπιακό Test Event της Ιστιοπλοΐας, στο οποίο παρούσα θα είναι η Τεχνικός Σύμβουλος της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΚΙΟ), Έλενα Παπάζογλου η οποία είναι παράλληλα Διεθνής Αλυτάρχης Ιστιοπλοΐας.

Η Έλενα Παπάζογλου θα βρεθεί στην ομάδα θαλάσσης του Test Event, αφού έχει διοριστεί από την Διεθνή Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία υπο την ιδιότητα της σαν Διεθνής Αλυτάρχης στην Επιτροπή Αγώνων συμπληρώνοντας το γκρουπ της Ιαπωνικής Επιτροπής Αγώνων που θα είναι υπεύθυνο για το Ολυμπιακό πρόγραμμα, με στόχο την πραγματοποίηση του όπως ορίζουν οι κανονισμοί της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Δίχως αμφιβολία το ότι έχει επιλεχθεί να βρίσκεται στο Test Event, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ίδια, την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και γενικότερα την Κύπρο.

Οι εμπειρίες που κουβαλά και η τεχνογνωσία της είναι στοιχεία τα οποία αναγνωρίζονται από την World Sailing και πολύ πιθανόν να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο ως διεθνής αλυτάρχης Ιστιοπλοΐας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι δεδομένο ότι δεν θα βρίσκεται σε Στίβο στον οποίο θα συμμετέχουν Κύπριοι ιστιοπλόοι. Μέχρι στιγμής έχουν εξασφαλίσει Ολυμπιακή κάρτα πρόκρισης ο Παύλος Κοντίδης (Laser) και η Μαριλένα Μακρή (Laser Radial).

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Ολυμπιακό Test Event θα είναι επίσης οι ιστιοπλόοι Παύλος Κοντίδης (Laser) και Ανδρέας Καριόλου (RS:X). Ο Κοντίδης θα παραμείνει στη συνέχεια στην Enoshima και θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από 25 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ