aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέο ρεκόρ συμμετοχών στα «Κυριακίδεια 2017»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών στα «Κυριακίδεια 2017»

Με τεράστια επιτυχία και με νέο ρεκόρ συμμετοχών ξεπερνώντας τους 400 δρομείς διοργανώθηκαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου οι αγώνες δρόμου «Κυριακίδεια 2017» στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Πάφο. Συγκεκριμένα στον αγώνα 10 χλμ έλαβαν μέρος 300 δρομείς ενώ στους αγώνες για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 100 μικρούς δρομείς.

Οι διοργανωτές των αγώνων δρόμου, το Σωματείο Δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης» με την υποστήριξη του ΚΟΑ και του Δήμου Πάφου δούλεψαν με πολύ ζήλο και μεράκι ούτως ώστε όλοι οι δρομείς που τίμησαν τον Στέλιο Κυριακίδη να απολαύσουν ένα άψογα οργανωμένο αγώνα. Με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού μέρους διοργανώθηκε η επίσημη τελετή μετονομασίας του Παφιακού Σταδίου σε Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» από τον εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με την πολύτιμη και σημαντική βοήθεια ομάδας εθελοντών του Πάφος 2017, του Κέντρου Νεότητας Στατού-Άγιου Φώτιου, των Προσκόπων Πάφου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός καθώς επίσης και την ουσιαστική συνδρομή των Σωματείων Δρομέων «Στέλιος Κυριακίδης», DRO.ME.A. Racing, «Εύ Ζήν», ΑΠΟΕΛ, «Περικλής Δημητρίου», Athalassa Park Runners, West Coast Runners, Paphos Running Club, Sole Sisters, Almyra Team, Γυμναστικός Σύλλογος Κόροιβος, Γυμναστικός Σύλλογος Ολύμπια. Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η μαζική παρουσία παιδιών της Ακαδημίας του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος που είχε σαν αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν στο βάθρο. Στους αγώνες των μικρών παιδιών εκπροσωπήθηκε επίσης και ο ΓΣΟ.

Στον αγωνιστικό τομέα στα 10 χλμ επικράτησε ο αθλητής του DRO.ME.A. Racing Μάριος Αποστολίδης με χρόνο 34:26 με δεύτερο τον Ελλαδίτη Μιχάλη Καλομοίρη με χρόνο 34:56   ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Στέλλα Χριστοφόρου με χρόνο 39:46 με δεύτερη τη Ναταλία Χαραλάμπους με χρόνο 43:59. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα 10 χλμ προβάλλονται στην Ιστοσελίδα του Σωματείου «Στέλιος Κυριακίδης».

Το Σωματείο Δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης» ευχαριστεί θερμά τον ΚΟΑ, το Δήμο Πάφου, το ξενοδοχείο Almyra, τον Logicom Cyprus Marathon, το Οινοποιείο Κολιός, HIGH5 ενεργειακά ποτά, την Τράπεζα Κύπρου που χορήγησαν γενναιόδωρα τους αγώνες. Θερμές ευχαριστίες επίσης στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου που ήταν ο χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων. Το Σωματείο «Στέλιος Κυριακίδης» ευχαριστεί επίσης όλους όσους έδωσαν το παρόν τους είτε τρέχοντας είτε βοηθώντας στην αθλητική εκδήλωση για να τιμηθεί ο Στέλιος Κυριακίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ