aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέο ρεκόρ συμμετοχών χωρών και αθλητών στους αγώνες του Cyprus Grand Prix!

Νέο ρεκόρ συμμετοχών χωρών και αθλητών στους αγώνες του Cyprus Grand Prix!

Συνεχίζει να ανεβάζει τα… ποσοστά του (!) το διεθνές Γκραντ Πρι Κύπρου, το οποίο έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο Γκραντ Πρι στο κόσμο! Η φετινή διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, έχει πετύχει δυο ρεκόρ πριν από την έναρξη των αγώνων, αφού οι συμμετοχές χωρών και αθλητών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία.

Οι 510 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 42 χώρες, είναι αριθμοί που όχι μόνο ξεπερνούν συμμετοχές επίσημων ηπειρωτικών διοργανώσεων και παγκοσμίων κυπέλλων, αλλά συναγωνίζονται ακόμα και συμμετοχές σε παγκόσμιους αγώνες… Κοντά στους αθλητές αν προσθέσουμε και τους συνοδούς, προπονητές και οικείους της κάθε αποστολής, καθώς και την πολυήμερη παραμονή στο νησί μας (8 με 10 μέρες), τότε θα καταλήξουμε σ’ ένα άθροισμα που ενισχύει πραγματικά και ουσιαστικά, τον ποιοτικό αθλητικό μας τουρισμό, και καθιστά τη ΣΚΟΚ, πρωτοπόρο στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η μεγαλύτερη αθλητική αποστολή για άλλη μια χρονιά προέρχεται από τη Ρωσία με 124 αθλητές και αθλήτριες, ενώ σημαντικές είναι και οι αποστολές της Ελλάδας (41), της Μεγάλης Βρετανίας (34), της Ουκρανίας (30) της Νορβηγίας και της Φιλανδίας (από 21), του Λιβάνου (19) και της Γερμανίας και Γαλλίας (από 17). Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή και 83 Κύπριοι σκοπευτές και σκοπεύτριες.

Με βάση το επίσημο πρόγραμμα των διοργανωτών, οι αγώνες θ’ αρχίσουν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου που είναι η επίσημη προπόνηση των διαγωνιζομένων, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον αγώνα του τραπ ανδρών, εφήβων και βετεράνων. Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας των ζευγαριών του τραπ (TRAP MIXED TEAM) και την Τρίτη και Τετάρτη θα γίνουν οι αγώνες του τραπ και σκητ γυναικών και νεανίδων. Τα ζεύγη του σκητ (SKEET MIXED TEAM) θα αγωνιστούν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, ενώ οι αγώνες του διεθνούς γκραντ πρι θα ολοκληρωθούν το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου με το αγώνισμα του σκητ ανδρών, εφήβων και βετράνων.

Η ΣΚΟΚ θα συμμετέχει στους αγώνες με τις εθνικές ομάδες σκητ ανδρών, γυναικών και εφήβων, και την εθνική ομάδα τραπ, ενώ στο τραπ γυναικών θα μας εκπροσωπήσει η Γεωργία Κωνσταντινίδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ