aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέο Παγκύπριο Ρεκόρ ο Ανδρέας Χαραλάμπους στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών και εφήβων!

Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ ο Ανδρέας Χαραλάμπους στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών και εφήβων!

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου Ανδρέας Χαραλάμπους, ήταν αυτός που έστρεψε πάνω του τα φώτα στον πρώτο φετινό αγώνα σταθερού στόχου, όταν πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ ανδρών και εφήβων στο αεροβόλο τουφέκι, ανεβάζοντας το σκορ στους 619.7 πόντους!

Ο πρώτος φετινός αγώνας σταθερού στόχου ήταν για το «Κύπελλο Πάφου» κι έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, το περασμένο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Ένα σχεδόν χρόνο μετά τον τελευταίο περσινό αγώνα που έγινε στις 3 και 4 Οκτωβρίου του 2020. Η μακρά αποχή από αγώνες, ήταν και ένας από τους λόγους που οι συμμετοχές ήταν μειωμένες (σχεδόν στο 50%). Ο άλλος λόγος ήταν η λήξη των δελτίων υγείας αρκετών αθλητών και αθλητριών, που δεν ανανεώθηκαν λόγω της μη διεξαγωγής πρωταθληματικών αγώνων.

Το ρεκόρ όμως του Ανδρέα Χαραλάμπους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην κατάταξη των ανδρών – εφήβων, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν έφηβοι σκοπευτές, στέλλουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του αγωνίσματος. Πίσω από τον νικητή τερμάτισαν οι έφηβοι Γιώργος Ευαγγέλου της ΣΚΟΛΕΥ με 608.0 και ο Χάρης Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ με 593.5.

Στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών – νεανίδων, πρώτευσε η νεαρή Κωνσταντίνα Μαρκίδου της ΣΚΟΛΕΥ με 607.3, ενώ αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ ήταν και οι τρεις πρώτοι νικητές στο αεροβόλο πιστόλι παίδων: Ο Μιχάλης Παφίτης με 594.7, ο Ανδρέας Ηρακλέους με 586.5 και ο Ιωάννης Παπαϊωάννου με 558.8. Αθλητές της ίδιας Οργάνωσης ήταν και οι νικητές στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με σταντ και κορασίδων με σταντ, Ιωάννης Κωνσταντίνου (365.9) και Θέα Φράγκου (388.2).

Στο αεροβόλο τουφέκι παμπαίδων, την πρώτη θέση πήρε ο Λουκάς Λουκά της ΣΚΟΛΑΡ, με 353.1, δεύτερος τερμάτισε ο Νέστορας Μιχαήλ της ΣΚΟΛΕΥ με 348.8 και τρίτος ο συναθλητής του Αλκινόος Ευαγγέλου με 348.7, ενώ στις παγκορασίδες, η Σάββια Χριστοδούλου της ΣΚΟΛΑΡ πέτυχε 363.9. Τέλος στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών με κινητικές αναπηρίες, η Χριστιάνα Θεοφάνους της ΣΚΟΛΕΥ πέτυχε 503.9.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ