aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέο μετάλλιο για Ζάνετ Μιχαηλίδου, χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο U21 στην Ιταλία!

Νέο μετάλλιο για Ζάνετ Μιχαηλίδου, χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο U21 στην Ιταλία!

Οι μεγάλες επιτυχίες του κυπριακού τζούντο, σε επίπεδο U21 και U18, συνεχίζονται! Η Ζάνετ Μιχαηλίδου κατέκτησε στις 9 Απριλίου 2022 το χάλκινο μετάλλιο στο Junior (U21) European Cup, που έγινε στο Λινιάνο της Ιταλίας, αγωνιζόμενη στην κατηγορία -78 κιλά!

Σε μια διοργάνωση, της σειράς των παγκοσμίων κυπέλλων νέων/νεανίδων, όπου συμμετείχαν 292 αθλητές και αθλήτριες από 17 χώρες, η Ζάνετ Μιχαηλίδου κατέκτησε άλλο ένα μετάλλιο, προσθέτοντας σε αυτό που πήρε στο ίδιο επίπεδο, το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Junior που έγινε στην Αθήνα στις 26 Μαρτίου 2022. Όπως και τότε, έτσι και στην Ιταλία, κατέκτησε το χάλκινο, μέσω της διαδικασίας του ρεπεσάζ.

Αρχικά, ηττήθηκε από την γαλλίδα Οσιάν Ζάτσι στο β’ γύρο, και ακολούθως, στα ρεπεσάζ, έκανε τρεις νίκες για να φτάσει στο μετάλλιο. Κέρδισε κατά σειρά την Ιλένια Αμάτο από την Ιταλία, την Μαθίλντα Νίμαϊερ από τη Γερμανία και την Ιρίνι Καλέο από την Ιταλία.

Με την επιτυχία της αυτή, η Ζάνετ Μιχαηλίδου έχει ανέλθει στην 11η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης και δείχνει ότι έχει τα φόντα να πάει ακόμη ψηλότερα.

Εξάλλου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων (U18) που έγινε στην Τσεχία, ο Γιάννης Αντωνίου είχε πολύ καλή παρουσία, παίρνοντας την 7η θέση και πρόσθεσε 16 βαθμούς στη συγκομιδή του, που τον διατηρεί στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τζούντο, κ. Σώτος Τρικωμίτης, δήλωσε: «Οι συνεχόμενες επιτυχίες των παιδιών μας σε διεθνείς αγώνες, δείχνει το πολύ καλό και ελπιδοφόρο μέλλον που έχουμε ως άθλημα. Συγχαίρω την Ζάνετ, την ομάδα της, τους γονείς για το μετάλλιο, όπως επίσης και τον Γιάννη για τη θετική του εμφάνιση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ