aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέα νίκη για Παρνασσό που ετοιμάζεται για φιέστα!

Νέα νίκη για Παρνασσό που ετοιμάζεται για φιέστα!

Το ταξίδι στην Πάφο στέφθηκε με επιτυχία. Ο Παρνασσός Στροβόλου έχοντας καθολική υπεροχή εντός του αγωνιστικού χώρου επικράτησε στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας τον Προοδευτικό Πάφου με 37-20 και ετοιμάζεται για την φιέστα τίτλου.

Η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου ήταν για άλλο ένα παιχνίδι σοβαρή, πειθαρχημένη, δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην Παφιακή ομάδα να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Παπακυπριανού που πέτυχε 10 γκολ έφτασε άνετα στη 15η σερί του νίκη στον μαραθώνιο. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με 18-10 και περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό επιθετικά την παφιακή ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με το άνετο 37-20.

Πλέον χρειάζεται μόλις μια νίκη στις εναπομείναντες 5 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που βρίσκεται 2ο με 6 βαθμούς διαφορά, ο Παρνασσός έχει το πλεονέκτημα με νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι δυο τους μάλιστα θα τα πουν στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης Αγωνιστικής όπου ο Παρνασσός θα υποδεχθεί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και με νίκη ουσιαστικά θα πανηγυρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής άνετο διπλό πέτυχε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 33-18 παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου. Καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου, δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στους γαλαζοκίτρινους δίνοντας μάλιστα αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είναι στις βασικές του επιλογές.

Τέλος νέα νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα το ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς που κέρδισε επίσης άνετα τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου με 27-19. Έχοντας τον Γιώργο Τριμιθιώτη σε μεγάλη μέρα που πέτυχε 7 γκολ, η ομάδα του Κώστα Κόκκινου μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά, δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο της και αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 15-10 έφτασε άνετα στο τελικό 27-19.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΠΟΕΛ – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 18-33
Προοδευτικός Πάφου – Παρνασσός Στροβόλου 20-37
ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς – Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου 27-19

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ