aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέα εμπόδια για το Dorians Coastal Challenge

Νέα εμπόδια για το Dorians Coastal Challenge

Με συνολικά 20 εμπόδια και δοκιμασίες τοποθετημένα εντός της θάλασσας και κατά μήκος της παραλίας, το Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank αποτελεί μια ιδιαίτερα καινοτόμο εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο ενώ είναι ανάμεσα στις ελάχιστες αθλητικές διοργανώσεις με παρόμοιο χαρακτήρα που πραγματοποιούνται ανά την υφήλιο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι διοργανωτές έχουν αναθέσει στην εταιρεία a.p. Scaffolding Solutions LTD το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τον έλεγχο και την αποσυναρμολόγηση των εμποδίων. Η a.p. Scaffolding Solutions LTD εξειδικεύεται στον τομέα της ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών έχοντας αναλάβει να φέρει εις πέρας ιδιαίτερα φιλόδοξα και επιβλητικά υπεράκτια έργα περιλαμβανομένων, του τερματικού καυσίμων της VTTV, της μονάδας αφαλάτωσης Βασιλικού και εγκαταστάσεων ναυπήγησης πλοίων.

Πέραν της εμπειρίας που διαθέτει, η a.p. Scaffolding Solutions LTD εφαρμόζει στο ακέραιο τις αρχές του Προτύπου Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OHSAS18001) ενώ διαθέτει ιδιόκτητο εκπαιδευτικό κέντρο με σκοπό την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης στο προσωπικό της εταιρείας σε θέματα ασφάλειας & υγείας.

Το Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2017 στην Παραλία του ΚΟΤ. Αποτελεί μια διαδρομή απόστασης 5 χιλιομέτρων με εμπόδια και δοκιμασίες στην παραλία και εντός της θάλασσας που σκοπό έχει να θέσει σε δοκιμασία την αντοχή και το σθένος των συμμετεχόντων. Ο μη ανταγωνιστικός χαρακτήρας καθιστά την εκδήλωση μια μέρα διασκέδασης, διαφορετική από κάθε άλλη και την απόλυτη δράση για ανάπτυξη ομαδικότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ