aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέα αρχή, νέοι στόχοι και φιλοδοξίες!

Νέα αρχή, νέοι στόχοι και φιλοδοξίες!

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου η Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας, στο περιθώριο των ομαδικών αγώνων στο αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό παρουσία φορέων, προπονητών, αθλητών καθώς και πλήθους κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου Γιάννη Χατζηαράπη και την επίδοση στους διακριθέντες αθλητές του 2018 των χρηματικών επάθλων του σχεδιασμού κινήτρων. Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές ξιφασκίας και η κοπή της βασιλόπιτας, από μέλη του ΔΣ και τους προέδρους των σωματείων. Τυχερός της χρονιάς αναδείχτηκε ο διεθνής διαιτητής Παπαγεωργίου Παναγιώτης.

Στους μικτούς ομαδικούς αγώνες που διεξήχθηκαν για πρώτη, συμμετείχαν συνολικά 11 ομάδες από 4 σωματεία, όπου αναδείχθηκε το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Αρκετές ομάδες φάνηκαν ισοδύναμες, με το σκορ να εναλλάσσεται τακτικά και οι νικητές να περνάνε με μικρή διαφορά, γεγονός που κρατούσε το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων ζωντανό μέχρι τέλους. Νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν στην κατηγορία -13 του σωματείου Λεμεσού και στην κατηγορία 13+ μικτή ομάδα των σωματείων Λεμεσού και ΑΞΙΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ