aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝαυτικός Όμιλος Λεμεσού: Επιστημονικές μετρήσεις

Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού: Επιστημονικές μετρήσεις

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του κολυμβητικού του τμήματος, ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού έχει διεξάγει ειδικές επιστημονικές εργομετρικές μετρήσεις για τους κολυμβητές του.

Οι μετρήσεις έγιναν από τον δρα Γεώργιο Γ. Ζιώγα, ο οποίος διευθύνει το Εργομετρικό Κέντρο Sportsclinic στη Θεσσαλονίκη. Το εν λόγω κέντρο παρέχει πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε αθλητές και ομάδες, με συνεργασίες και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο δρ Γεώργιος Γ. Ζιώγας, Εργοφυσιολόγος, είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης της Άσκησης των Pittsburg State University (M.S.) και διδάκτωρ του University of Missouri-Columbia των Η.Π.Α (Ph.D.), όπου διετέλεσε ερευνητικός υπότροφος επί πενταετία στο εργαστήριο Εργοφυσιολογίας και Αθλητικής Απόδοσης.

Στη διάρκεια των σπουδών του βραβεύτηκε με έξι διεθνείς υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις. Μεταξύ άλλων επιλέχθηκε για δύο συνεχόμενα έτη στο Who’s Who Among Students in American Universities και βραβεύθηκε ως ο καλύτερος μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Επιστήμης της Άσκησης στο University of Missouri-Columbia των Η.Π.Α.

Στις μετρήσεις, βοηθός του δρα Ζιώγα ήταν η πρωταθλήτρια του ομίλου Σοφία Παπαδοπούλου, η οποία έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Γερμανία στο Tubingen University στον τομέα της Βιοχημείας και συνεχίζει τις σπουδές της στη Μεγάλη Βρετανία με μεταπτυχιακά στους τομείς βιοϊατρικής Επιστήμης, Επιστήμης της άσκησης και Επιστήμης της ανάλυσης των επιδόσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ