aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜόλις τρεις ιστιοπλοΐες λόγω του καιρού

Μόλις τρεις ιστιοπλοΐες λόγω του καιρού

Μέσα σε αφόρητη ζέστη πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ 2017 BIC TECHNO παίδων και κορασίδων U16, αγοριών και κοριτσιών U17, LASER 4.7 αγοριών και κοριτσιών U18, παίδων και κορασίδων U15 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ιστιοπλοϊκών Αγώνων του ΚΟΑ στη Λεμεσό. Αποτέλεσμα των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν ήταν να διεξαχθούν μόλις τρεις ιστιοπλοΐες. Την Παρασκευή (30/6) δεν είχαμε καθόλου αέρα με αποτέλεσμα να μην γίνουν ιστιοδρομίες, το Σάββατο (1/7) είχαμε μία ιστιοδρομία και την Κυριακή (2/7) άλλες δυο.

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν η παρουσία του διεθνή κριτή από το Ισραήλ, Νίκο Σχμουέλι, ο οποίος προέδρευσε και της Επιτροπής Ενστάσεων. Ήταν υπεύθυνος για όλους τους στίβους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην Βραζιλία και η παρουσία του δείχνει την πρόθεση της Ομοσπονδίας μας παρέχει στους αθλητές της τις καλύτερες συνθήκες.

Στην κατηγορία Laser στα αγόρια κάτω των 16, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Γιασεμίδης (Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας), δεύτερος ήρθε ο Μάριος Δημητρίου (Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας) και τρίτος ο Παναγιώτης Χατζηαναστάση (Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας). Στα κορίτσια κάτω των 16 την πρώτη θέση κατέλαβε η Λουίζα Παναγιώτου (Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού), δεύτερη η Μαριλένα Μακρή (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου) και τρίτη η Γεωργία Ζαβού (Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας).

Στα αγόρια κάτω των 18 την πρώτη θέση πήρε Σωτήρης Φανάρη (Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας), τη δεύτερη θέση ο Απόστολος Αποστολίδης (Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού) και την τρίτη θέση ο Πάνος Κωνσταντίνου (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου). Στα κορίτσια κάτω των 18 η πρωτιά κατέληξε στην Λουίζα Παναγιώτου (Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού), στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Σταύρη Τοτού (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου) και στην τρίτη θέση η Μαριλένα Μακρή (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ