aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων από το ΡΙΚ

Μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων από το ΡΙΚ

Το ΡΙΚ θα μεταδώσει τους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας, της μεγαλύτερης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης που αρχίζει την Παρασκευή 5 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 21 του μηνός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, οι μεταδόσεις από το ΡΙΚ θα γίνονται κυρίως από το ΡΙΚ ΔΥΟ και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας ΡΙΚ HD  ενώ κάποιες φορές η μετάδοση θα γίνεται από το ΡΙΚ ΕΝΑ.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα αρχίζουν νωρίς το απόγευμα και θα ολοκληρώνονται τις  πρωινές ώρες. Οι επαναλήψεις θα μεταδίδονται από τις 09:00 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι και νωρίς το απόγευμα.

Πέρα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις η Αθλητική Υπηρεσία του ΡΙΚ θα κρατά ενήμερους τους φίλους των Ολυμπιακών Αγώνων με συνεχή πληροφόρηση μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Συνολικά τα αθλήματα στο Ρίο ανέρχονται σε 28 και θα διεξαχθούν σε 33 Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην πόλη των αγώνων και σε πέντε επιπλέον στάδια (Σάο Πάολο, Μπέλο Οριζόντε, Σαλβαδόρ, Μπραζίλια, Μανάους) για τις ανάγκες του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Τόσο η τελετή έναρξης, όσο και αυτή της λήξης των Αγώνων θα φιλοξενηθούν στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ