aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεσογειακοί Αγώνες: «Καπνός» η Φωτοπούλου και χάλκινο μετάλλιο!

Μεσογειακοί Αγώνες: «Καπνός» η Φωτοπούλου και χάλκινο μετάλλιο!

Μεγάλη επιτυχία για την Ολίβια Φωτοπούλου, τεράστιο επίτευγμα γα τον κυπριακό στίβο στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν της Αλγερίας. Ο Κύπρια πρωταθλήτρια με επίδοση 11.42 στον τελικό των 100 μέτρων Γυναικών, κατετάγη 3η και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η Ολίβια, που έμεινε πίσω από τις αθλήτριες από την Αίγυπτο και την Πορτογαλία που ήταν στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα, έκανε εξαιρετική κούρσα και το 11.42 αποτελεί καλύτερη φετινή επίδοσή της.

Το μετάλλιο που κατέκτησε η Ολίβια Φωτοπούλου είναι το πρώτο στο στίβο για την Κύπρο στους Αγώνες. Παράλληλα είναι το πέμπτο χάλκινο, ενώ μετρούμε και δύο χρυσά μετάλλια. Η αθλήτριά μας στην Ταραγόνα, στους προηγούμενους Μεσογειακούς Αγώνες ήταν 4η. Έκανε το άλμα και ανέβηκε στο βάθρο, δείγμα της προόδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Η Ανδρονίκη Λαδά, στη δισκοβολία, με βολή στα 58.66 μέτρα, που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση, κατετάγη 4η. Πολύ καλή η προσπάθεια της Κύπριας αθλήτριας, που αποτελεί διάκριση για την ίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ