aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινος και ο Χαράλαμπος Χοίρας στην πάλη!

Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινος και ο Χαράλαμπος Χοίρας στην πάλη!

ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Θεόδωρου Τσιολάκη

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν της Αλγερίας, καθώς το βράδυ της Τρίτης (28/06) κερδίσαμε το τέταρτο χάλκινο μας μετάλλιο. Αυτή τη φορά στην πάλη με τον Χαράλαμπο Χοίρα στα 86kg, ο οποίος επικράτησε με 6-1 στον μικρό τελικό του Αλβανού Osman Hajdari.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για τη αποστολή μας, καθώς πρόκειται για το 4ο χάλκινο μετάλλιο σε τρεις μέρες. Θυμίζουμε ο άλλος αθλητής μας, Αλέξανδρος Καουσλίδης στα 120kg πέρασε στον β’ γύρο, καθώς κέρδισε 4-0 τον Σαρέμ από την Συρία, όμως έχασε στον β΄ γύρο από τον Αιγύπτιο Χεμίντα.

Ο δρόμος προς το μετάλλιο!

Μπορεί ο αθλητής μας να έχασε στον πρώτο του αγώνα από τον Τούρκο Ερντίν, όμως ο αντίπαλος πέρασε στον τελικό και έτσι μέσω ρεπεσάζ φτάσαμε στον μικρό τελικό. Εκεί ο Χοίρας έδειξε χαρακτήρα, πείσμα και θέληση για διάκριση, πράγμα που το κατάφερε. Έτσι επικράτησε καθαρά με 6-1 του Αλβανού πρωταθλητή και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ