aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεσογειακό Κύπελλο: Στα Χανιά με τα «θηρία»

Μεσογειακό Κύπελλο: Στα Χανιά με τα «θηρία»

Στα Χανιά για συλλογή εμπειριών, αλλά και διεθνών παραστάσεων θα βρεθεί από σήμερα το απόγευμα η εθνική ομάδα νέων στο πόλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει μέρος στο Μεσογειακό κύπελλο νέων (28-31 Ιουλίου) στο οποίο συμμετέχουν οκτώ χώρες (Ιταλία, Σερβία, Κροατία, Ισπανία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Ελλάδα και Κύπρος), με τις περισσότερες να αποτελούν ό,τι καλύτερο στον ευρωπαϊκό χώρο. Γίνεται επομένως αντιληπτός ο βαθμός δυσκολίας για τους διεθνείς μας.

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους.  Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν το Μαυροβούνιο, η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ουγγαρία, ενώ στον δεύτερο θα έχουμε για αντίπαλους τις Σερβία, Ιταλία και Κροατία. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Πέμπτη την Κροατία (16:00), ενώ την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει το πρωί την Ιταλία και το απόγευμα τη Σερβία.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους ακόλουθους 13 υδατοσφαιριστές: Ανδρέας Λοίζου, Αντώνης Προδρόμου, Παναγιώτης Κυριάκου, Ραφαήλ Ναζίρης, Μαρτσέλλο Σέκη, Σταύρος Μακρής, Νικόλας Μιχαήλ, Νίκος Χριστοδούλου, Στέλιος Παναγή, Αιμίλιος Χαραλάμπους, Μάριος Κυριάκου, Φίλιππου Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κονναρής.

Προπονητής της ομάδας ορίστηκε ο Τάσος Τσικκάρης με βοηθό τον Κώστα Αντωνίου.  Στα Χανιά την ομάδα συνοδεύουν οι Κώστας Λοίζου (αρχηγός αποστολής) και Άλκης Αλκιβιάδης (διαιτητής).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη (28/7/2016): Κροατία-Κύπρος (16.00), Σερβία-Ιταλία (17.20), Ισπανία-Ουγγαρία (18.40), Μαυροβούνιο-Ελλάδα (20.00).

Παρασκευή (29/7/2016): Μαυροβούνιο-Ισπανία (09.00), Σερβία-Κροατία (10.20), Ιταλία-Κύπρος (11.40), Ελλάδα-Ουγγαρία (13.00), Σερβία-Κύπρος (16.00), Μαυροβούνιο-Ουγγαρία (17.20), Κροατία-Ιταλία (18.40), Ελλάδα-Ισπανία (20.00).

Το Σάββατο το πρωί θα διεξαχθεί η προημιτελική φάση, το απόγευμα η ημιτελική, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν ο τελικός και οι αγώνες κατάταξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ