aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Μέρα της Γυναίκας» στα σκοπευτήρια…

«Μέρα της Γυναίκας» στα σκοπευτήρια…

Με σύνθημα «Στις 8 Μαρτίου, οι γυναίκες πάμε σκοπευτήριο…», η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου καθιερώνει την 8η Μαρτίου, ως «Μέρα της Γυναίκας στα σκοπευτήρια», με στόχο να προσελκύσει το γυναικείο φύλο στα διάφορα ολυμπιακά αγωνίσματα της σκοποβολής, ένα άθλημα που για πολλούς ακόμα θεωρείται «ανδροκρατούμενο», παρά τις μεγάλες επιτυχίες αθλητριών μας στη γυναικεία σκόπευση.

Η ΣΚΟΚ υιοθετώντας την οδηγία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που θέλει ίση εκπροσώπηση ανδρών και γυναικών στον αθλητισμό, αρχής γενομένης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, και με αφορμή τη φετινή «Μέρα της Γυναίκας», καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες γυναίκες στα σκοπευτήρια της επαρχίας τους την Τετάρτη 8 Μαρτίου, για να δοκιμάσουν δωρεάν τις ικανότητές τους στη σκόπευση.

Προς το σκοπό αυτό σ’ όλα τα σκοπευτήρια θα υπάρχουν διαθέσιμα όπλα (πυροβόλα και αεροβόλα), φυσίγγια, σφαιρίδια, δίσκοι και στόχοι, καθώς και εκπαιδευτές, για να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενες να δοκιμάσουν στα διάφορα αγωνίσματα της σκοποβολής.

Πέρα από τους εκπαιδευτές, σε κάθε σκοπευτήριο θα βρίσκονται και διεθνείς σκοπεύτριες μας, με τις οποίες οι επισκέπτριες θα μπορέσουν να έχουν προσωπικές συζητήσεις και να λύσουν απορίες τους που αφορούν το αγώνισμα με το οποίο ασχολούνται οι αθλήτριες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αποτείνονται στα σκοπευτήρια των επαρχιών τους στα ακόλουθα τηλέφωνα: Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λευκωσίας: τηλ. 22482660, 99424069, 99657881. Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας: τηλ. 99376309 Διεθνές Σκοπευτήριο Λεμεσού: τηλ. 99407047.  Επαρχιακό Σκοπευτήριο Πάφου: τηλ. 99489658, 99935584. Επαρχιακό Σκοπευτήριο Παραλιμνίου: 99628410

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ