aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜειωμένες τιμές έως 31/10 για το Cyprus Gran Fondo 2018

Μειωμένες τιμές έως 31/10 για το Cyprus Gran Fondo 2018

Η 31η Οκτωβρίου είναι η τελευταία μέρα της πρώτης προπώλησης (Early Birds) πακέτων συμμετοχής στο Cyprus Gran Fondo 2018 Powered by Volkswagen, με την έκπτωση να φτάνει μέχρι και το 30%.

Η σειρά Gran Fondo της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που αφορά ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες ποδηλάτες, τη σεζόν 2017-18 θα επισκεφθεί  22 διαφορετικές χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Ωκεανία, ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοξενείται στην Κύπρο και την Πάφο, το τριήμερο 23-25 Μαρτίου 2018.

Υπάρχουν επίσης θέσεις πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα για ερασιτέχνες ποδηλάτες UCI Gran Fondo, μέσω του Cyprus Gran Fondo. Η Κύπρος θα ανοίξει τον χορό της σειράς των αγώνων για το 2018. Στη συνέχεια θα διεξαχθούν 17 ακόμη αγώνες της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου τελικού, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Βαρέζε της Ιταλίας, 30 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας Cyprus Gran Fondo powered by Volkswagen διοργανώνεται από την Bikin Cyprus Events, με μεγάλο υποστηρικτή τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάφου.

Μοναδική εμπειρία

Οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στο Cyprus Gran Fondo Powered by VW, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική ποδηλατική εμπειρία. Οι διαδρομές αναδεικνύουν τις σπάνιες φυσικές ομορφιές του νησιού μας, συνδυάζοντας το πράσινο της φύσης και το μπλε της γοητευτικής θάλασσας της Πάφου.

Πρόκειται για έναν άρτια οργανωμένο αγώνα, που πληροί τα πιο ψηλά στάνταρ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Διοργανώνεται από την Bikin Cyprus Events, μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία σε ποδηλατικές διοργανώσεις, με τους ανθρώπους της να προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται ένας ποδηλάτης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Το μεγάλο κίνητρο συμμετοχής στον αγώνα είναι τα εισιτήρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιταλία τον Αύγουστο. Στο προηγούμενο παγκόσμιο, που διεξήχθη στο Άλμπι της Γαλλίας, η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από εννέα αθλητές, οι οποίοι κέρδισαν την πρόκριση τους μέσα από το Cyprus Gran Fondo Powered by VW του 2017.

Ευκαιρία τα πακέτα

Η προθεσμία της πρώτης προπώλησης πακέτων συμμετοχής λήγει στις 31 Οκτωβρίου και οι αθλητές που ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν έχουν την ευκαιρία να κλείσουν θέση με έκπτωση που φτάνει και το 30%.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές. Το BASIC στην τιμή των €180 (από €250), το οποίο συμπεριλαμβάνει όλα τα βασικά οφέλη που προσφέρει η διοργάνωση. Το ELITE στην τιμή των €210 (από €280) που περιλαμβάνει διάφορα αναμνηστικά και φωτογραφία. Και τέλος το PRO στην τιμή των €360 (από €450), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τεχνική στήριξη και μασάζ μετά τις διαδρομές. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, οι τιμές των πακέτων αυτών θα αυξηθούν αναλόγως.

Για τους ποδηλάτες που επιθυμούν να συνδυάσουν το πακέτο συμμετοχής με διαμονή στην Πάφο, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δυο ξενοδοχεία πέντε αστέρων (Almyra, Anabelle), το Aloe Hotel (4 αστέρων) και το Pandream Hotel Apartments που είναι η πιο οικονομική επιλογή. Οι τιμές ξεκινούν από €275 ευρώ και είναι επίσης μειωμένες μέχρι 31 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cyclingcy.com/gf-participation-packages, στο [email protected] και στο τηλέφωνο +35797803070. Ενημέρωση στο www.cyclingcy.com/gf-tour και στο www.facebook.com/cyprusgranfondo.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ