aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεγάλη νίκη ο Παρνασσός σε συγκλονιστικό αγώνα

Μεγάλη νίκη ο Παρνασσός σε συγκλονιστικό αγώνα

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα-διαφήμιση του αθλήματος, ο Παρνασσός Στροβόλου πέτυχε εξαιρετικά μεγάλης σημασίας νίκη επί της Sabbianco Ανόρθωσης, με 25-24, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών στο χάντμπολ.

Παράλληλα έκανε το 2-0 στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις (ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων φέτος έληξε ισόπαλος), στοιχείο σημαντικό ενόψει των play offs, καθώς οι νίκες μεταφέρονται-πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες. Από έξι γκολ έβαλαν Παπακυπριανού και Στούμπης, πέντε πρόσθεσε ο Φωτίου. Για τους κυανόλευκους επτά γκολ έβαλε ο Σέρβος Vojinovic.

Πλέον ο Παρνασσός έχει 23 βαθμούς και η Sabbianco Ανόρθωση 17β, ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανέβηκε στους 16β, έχοντας κερδίσει το Κέντρο Νεότητας Αγίων Τριμιθιάς με 25-21, εκτός έδρας.

Την ερχόμενη βδομάδα ο Παρνασσός φιλοξενείται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και η Sabbianco Ανόρθωση φιλοξενεί το Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς. Συνημμένα θα βρείτε φωτογραφίες από τον αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ