aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε τον Σύμβουλο του ΠτΔ συναντήθηκε ο Φοίβος Ζαχαριάδης

Με τον Σύμβουλο του ΠτΔ συναντήθηκε ο Φοίβος Ζαχαριάδης

Συνάντηση με τον σύμβουλο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας επί θεμάτων αθλητισμού Φοίβο Ζαχαριάδη είχε την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ Ανδρέας Χάσικος. Ο κ. Χάσικος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Ζαχαριάδη για συνάντηση, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ενημερώσει κατ’ ιδίαν τον σύμβουλο του Νίκου Αναστασιάδη για τα διάφορα θέματα που απασχολούν τους Κυπρίους αθλητές.

Σημαντικό μέρος της συνάντησης των Ανδρέα Χάσικου και Φοίβου Ζαχαριάδη αναλώθηκε στη συζήτηση του θέματος της επαγγελματικής αποκατάστασης των αθλητών υψηλού επιπέδου. Στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκαν επίσης διάφορα άλλα θέματα που αφορούν το χώρο του κυπριακού αθλητισμού, με τους δύο να ανταλλάζουν απόψεις και ιδέες για αντιμετώπιση των διάφορων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι αθλητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ