aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε την Κοινωνική Προσφορά συνδέεται ο Primetel Εταιρικός Δρόμος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Με την Κοινωνική Προσφορά συνδέεται ο Primetel Εταιρικός Δρόμος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Μια ακόμα καινοτομία εισάγουν οι διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και η οποία αφορά τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ. Από τη διοργάνωση του 2019 οι 200+ εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στη μεγαλύτερη κούρσα της διήμερης διοργάνωσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τον Κοινωφελή Οργανισμό της επιλογής τους, μέσω της πλατφόρμας Give n Gain, την οποία θα βρουν στον σύνδεσμο www.givengain.com/e/primetel5kmcorporaterace2019.

Η διαδικασία είναι απλή. Η εταιρεία μπορεί να εγγραφεί στην πλατφόρμα και να επιλέξει να τρέξει για έναν από τους κοινωφελείς Οργανισμούς που είναι ήδη στην πλατφόρμα. Εάν ένας Οργανισμός δεν είναι ακόμα στην πλατφόρμα, μπορεί να εγγραφεί εξίσου εύκολα και απλά. Τόσο για τις εταιρείες που θα τρέξουν στον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ όσο και τους κοινωφελείς οργανισμούς που θα επωφεληθούν, η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν.

Σκοπός των διοργανωτών είναι να μετατρέψουν τον Primetel Εταιρικό Δρόμο στην πιο μεγάλη οργανωμένη εκδήλωση εταιρικής προσφοράς στην Κύπρο. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται 23-24 Μαρτίου 2019.

Στο μεταξύ, οι εγγραφές για τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ, που θα λάβει χώρα στις 23 Μαρτίου 2019, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Στόχος είναι φέτος να σπάσει το φράγμα των 10.000 δρομέων στη συγκεκριμένη κούρσα, που είναι και η πολυπληθέστερη της διοργάνωσης.

«Βαδίζουμε στα πρότυπα των μεγαλύτερων διοργανώσεων Μαραθωνίων του κόσμου όπου η  συμμετοχή εταιρειών είναι ταυτόσημη με την κοινωνική προσφορά. Σκοπός μας είναι σύντομα όλες οι εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ να μην το κάνουν μόνο για να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα ενέργειας και άσκησης με τα στελέχη, το προσωπικό και τους φίλους τους, αλλά να το συνδυάσουν με την Κοινωνική Προσφορά» εξηγεί ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Manager του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Μέσω της πλατφόρμας «Give n Gain» οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να διαλέξουν το Ίδρυμα, τον Οργανισμό ή τον Σκοπό που θα ενισχύουν μέσα από τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Έτσι κάθε εταιρεία μπορεί να μαζέψει χρήματα ενισχύοντας μια ευπαθή ή ευάλωτη ομάδα.

Ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ είναι η μεγαλύτερη κούρσα στην Κύπρο με 200+ εταιρείες και πάνω από 8.000 δρομείς το 2018. Από το 2015 την εκκίνηση δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ το 2017 η κούρσα επανασχεδιάστηκε και αναβαθμίστηκε με τη μεταφορά της στην πρώτη ημέρα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, κάτι που επέτρεψε στους διοργανωτές να βελτιώσουν αισθητά τις παροχές στους δρομείς.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός μεγάλου αγώνα διεθνούς εμβέλειας, τρέχοντας σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων, παράλληλα με τη θάλασσα. Γι αυτό άλλωστε η διαδρομή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες και φωτεινές της Μεσογείου.

Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται 23-24 Μαρτίου 2019 και είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, αφού αριθμεί περίπου 15.000 συμμετέχοντες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Η διοργάνωση συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη Λεμεσό και την Κύπρο ευρύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.limassolmarathon.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ