aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε πρόκριση στον τελικό στο Δελχί έκλεισε το 2017 για τον Αχιλλέως!

Με πρόκριση στον τελικό στο Δελχί έκλεισε το 2017 για τον Αχιλλέως!

Με την παρουσία του σε άλλο έναν τελικό μεγάλης σκοπευτικής διοργάνωσης, ο Γιώργος Αχιλλέως έκλεισε την εξαιρετικά πετυχημένη σεζόν του 2017! Στο Νέο Δελχί της Ινδίας στον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον ετήσιο αγώνα όπου προκρίνονται οι κορυφαίοι δώδεκα από κάθε αγώνισμα της σκοποβολής, ο Αχιλλέως με το εντυπωσιακό 124/125 πέρασε πρώτος στον τελικό! Εκεί όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει τη σταθερότητά του και με 13/20 έμεινε στην 6η θέση.

Η πρόκριση στην εξάδα του τελικού έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από εξαιρετικά αποτελέσματα για τον Αχιλλέως μέσα στο 2017. Ο έμπειρος Κύπριος σκοπευτής πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μόσχα τον Σεπτέμβριο -μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του- ενώ νωρίτερα, τον Μάιο, πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Λάρνακα. Κλείνοντας το 2017, ο Γιώργος Αχιλλέως πλέον μετρά 36 βάθρα σε όλες τις διοργανώσεις, μία συγκομιδή που τον κατατάσσει ως έναν από τους κορυφαίους του σκητ όλων των εποχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ