aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε μεγάλη επιτυχία

Με μεγάλη επιτυχία

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι αγώνες Δυναμικής σκοποβολής και Ολυμπιακής σκοποβολής 10m με πιστόλι υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη στο εργαστήρι θεωρίας και μεθόδου σκοποβολής του Σκοπευτικου Αθλητικού Ομίλου Λεμεσού SniperGold.

Έλαβαν μέρος πέραν των 60 αθλητών μεταξύ αυτών και αρκετοί ξένοι μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου όπως και νέοι με ενδιαφέρον στα αθλήματα Σκοποβολής κλειστού χώρου που ασχολείται ο όμιλος μας.

Παρόντες ηταν οι Παγκοσμιονίκης της Κυπριακής Σκοποβολής Άντρη Ελευθερίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΚΟ suicce camera απο την Ελβετία Κος Igor Κleiman οπως και ο πρώην κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ και Σοβιετικής Ένωσης με τυφέκιο Κος Ρolyakov viacuislav από την Μόσχα ιδιοκτήτης της καλύτερης στο κόσμο εταιρείας με αναγνωρισμένα συστήματα στόχων Σκοποβολής απο όλους τους Ολυμπιονίκες και προπονητές εθνικών ομάδων της Ρωσίας Russian Target System όπου πλέον μας αναθέτει την αντιπροσωπεία της εταιρείας του για παντός ειδών στόχους για Στρατό, Αστυνομία, Σκοπευτήρια σε όλες τις χώρες της Μεσογείου.

Επεσήμαναν την στήριξη και αναγνώριση της προσπάθειας για προώθηση και μαζικοποίηση των αθλημάτων σκοποβολής με πιστόλι μέσω του ομίλου μας SniperGold στη Λεμεσό και υπο την καθοδήγηση του Γ.Δ και Αδειούχου προπονητή σκοποβολής κ.Αριστοκλέους Ευτύχιου ο οποίος μέσω της πείρας και γνώσεών του διοργάνωσε αυτούς τους εξαίρετους και καταπληκτικούς αγωνες με την στήριξη του Δήμου Λεμεσού.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ:

Κατ. Ανδρών
1ος Σκακάλιν Αλεξάντερ
2ος Κολοκοτρώνης Πανίκος
3ος Αγκάρκοβ Βλαδίμηρος

Κατ. Παμπαίδων U-15
1ος Δημητρίου Παναγιώτης
2ος Σοφοκλέους Αντώνης
3ος Μιχαήλ Γιώργος

Κατ. Γυναικών
1η Φλουρέντζου Ελένα

Κατ. Σκοπευτές
1ος Σπύρου Γιώργος
2ος Λάρκου Ανδρέας
3ος Κάντσαροβ Ανδρέι

Κατ. Νέοι Σκοπευτές
1ος Θεοδώρου Πήτερ
2ος Οπιέρ Στεφάν
3ος Λοιζίδης Εύρος

Δηλώσεις Υπ. Αγώνα: «Κανένας τραυματισμός η αποβολή δεν υπήρξε. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν άριστη παρουσία και αξιοπρεπή συμπεριφορά. Ευχαριστούμε θερμά τον Αξιότιμο Δήμαρχο Λεμεσού για την όλη στήριξη του στην διεξαγωγή των Αγώνων όπως και όλους τους διαγωνιζόμενους, υποστηρικτές, δωροθέτες που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε ο 2ήμερος Αγώνας μας να είχε την επιτυχία την οποία όλοι μας καλοδεχούμενα αγκαλιάζουμε και ευελπιστούμε στη συνέχεια της στήριξης τους και για μεγαλύτερες Σκοπευτικές Διοργανώσεις μέσω του ομίλου μας SniperGold στη Λεμεσό και γενικά στη Κύπρο. DDC Doukakis Dimitris Consultant LTD, Megastores Anexartisias, OJO sunglasses, GO&FUN Energy Cyprus, Μέγαρο Ταβέρνα, Bono Bar&Restaurant, ESCAPE SPA, Αχιλλέας Ιακώβου Κυνηγετικά Είδη Ομονοίας, EVEREST+ σας ευχαριστούμε για τα πολύ ωραία δώρα που προσφέρατε στους νικητές των Αγώνων και δώσατε το επιπλέον κίνητρο για τα ψηλά αποτελέσματα όπου πέτυχαν οι Αθλητές-Διαγωνιζόμενοι και ευχόμαστε στη συνέχεια της συνεργασίας μας και στις επιτυχίες των Αθλητών μας».

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά σε όλα τα τμήματα Αρχαρίων και προχωριμένων Αθλητών-Σκοπευτών από 8 ετών και άνω. Γενικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 99201301 ή βρείτε μας στο facebook: SniperGold.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ