aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε φυσίγγια Olympia θα αγωνίζεται ο Γιώργος Αχιλλέως

Με φυσίγγια Olympia θα αγωνίζεται ο Γιώργος Αχιλλέως

Η Olympia αποτελεί το νεότερο μέλος στη χορηγική οικογένεια του Γιώργου Αχιλλέως. Η κυπριακή εταιρεία παραγωγής φυσιγγίων με έδρα τη Λάρνακα και ο Κύπριος σκοπευτής υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Έτσι, ο Αχιλλέως θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό κύκλο του Τόκιο 2020 εξοπλισμένος αποκλειστικά με φυσίγγια Olympia.

Αφού ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι επαφές της ομάδας που υποστηρίζει τον σκοπευτή και της εταιρείας, έπεσαν οι υπογραφές της συμφωνίας μεταξύ της Olympia και του αθλητή, με τον Γιώργο Αχιλλέως και τον εκτελεστικό διευθυντή της Olympia, Γιάννη Γαβριηλίδη, να δίνουν τα χέρια. Η συμφωνία προνοεί όπως ο Γιώργος Αχιλλέως εφοδιάζεται με φυσίγγια Olympia για τους διεθνείς και παγκύπριους αγώνες όπου θα λαμβάνει μέρος, ενώ από την πλευρά της η κυπριακή εταιρεία θα βάλει μπροστά τη δημιουργία ειδικής σειράς φυσιγγίων για το αγώνισμα του σκιτ.

Ο Γιώργος Αχιλλέως δήλωσε για τη συνεργασία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η Olympia ανήκει πλέον στη χορηγική μου ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει σπουδαίος συνεργάτης και υποστηρικτής στην αγωνιστική μου προσπάθεια, στο δρόμο για το Τόκιο 2020. Ανυπομονώ πραγματικά να αρχίσω να χρησιμοποιώ τα φυσίγγια Olympia στο καινούργιο μου όπλο, το πρωτότυπο Beretta DT11 Black Edition».

Από την πλευρά του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Olympia, κ. Γιάννης Γαβριηλίδης, τόνισε πως «είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας που ενώνουμε δυνάμεις με έναν από τους σπουδαιότερους Κύπριους αθλητές όλων των εποχών, τον Γιώργο Αχιλλέως. Η τεχνογνωσία μας είναι στη διάθεση του Γιώργου, στην προσπάθεια που κάνει για αγωνιστική αριστεία».

Ο Γιώργος Αχιλλέως ξεκίνησε ήδη τις υποχρεώσεις του για το 2017. Αγωνίστηκε τον Μάρτιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF στο Νέο Δελχί, όπου πήρε τη 17η θέση, ενώ στο τέλος του Απρίλη θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Λάρνακα. Στη συνέχεια, η σεζόν περιλαμβάνει αγώνες όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Μπακού και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο στη Μόσχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ