aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε αξιώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF

Με αξιώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγώνων του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής της ISSF έχει ήδη ξεκινήσει, αφού οι πρώτες αποστολές βρίσκονται στο νησί μας και προετοιμάζονται στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, ενώ το ερχόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένη η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων, τους οποίους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τους έχει θέσει υπό την αιγίδα του.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 8 Μαΐου και οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών έχουν φθάσει τις 450 από 64 χώρες! Παρών στους αγώνες θα είναι και ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής Φρανς Σράιπερ, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι της ISSF.

Από κυπριακής πλευράς, ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ, Λουκάς Ψημολοφίτης έχει οριστεί μέλος της Επιτροπής Εφέσεων των αγώνων και ο Γενικός Γραμματέας της ΣΚΟΚ Γιαννάκης Ηρακλέους μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής. Η διαιτησία της όλης διοργάνωσης έχει ανατεθεί στον αρχιδιαιτητή της ΣΚΟΚ Κωστάκη Ξενοφώντος, ενώ πέρα από τους Κύπριους διεθνείς διαιτητές θα κληθούν να διαιτητεύσουν και δυο συνάδελφοί τους από τη Ρωσία και ένας από την Ιαπωνία.

Η ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες με πλήρεις ομάδες στα αγωνίσματα σκητ ανδρών και γυναικών και τραπ ανδρών, ενώ στο διπλό τραπ θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο οι διεθνείς μας Τζιοβάννης Σαββίδης και Λεόντιος Λεοντίου και στο τραπ γυναικών η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου.

Στο σκητ ανδρών θα αγωνιστούν οι διεθνείς μας Γιώργος Αχιλλέως, Ανδρέας Χάσικος και Αντώνης Ανδρέου, στο σκητ γυναικών οι Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντία Νικολάου και στο τραπ οι Άδωνης Μυλωνάς, Ανδρέας Μακρής και Νιχάτ Ακτερζί. Άλλοι τέσσερις αθλητές μας και δυο αθλήτριες θα αγωνιστούν για την εξασφάλιση των ολυμπιακών ορίων (MQS).

Αυτοί είναι οι Φειδίας Σαββίδης και Γιάννης Αηλιώτης στο τραπ ανδρών, Νικόλας Βασιλείου και Δημήτρης Κωνσταντίνου στο σκητ ανδρών και οι Λουίζα Θεοφάνους και Σωτηρία Ανδρέου στο σκητ γυναικών. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριές μας ρίχνονται στους αγώνες με στόχο τη διάκριση και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της χώρας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ