aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε αισιοδοξία στην Κροατία ο Α.Σ. Λατσιά

Με αισιοδοξία στην Κροατία ο Α.Σ. Λατσιά

Για την Κροατία αναχωρεί σήμερα τα ξημερώματα η αποστολή του CyView Α.Σ. Λατσιά για να αντιμετωπίσει την ZRK Koka στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης χάντμπολ του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών.

Το έργο της περσινής κυπελλούχου μας ιδιαίτερα δύσκολο, αφού θα έχει απέναντί της μια ιδιαίτερα δύσκολη και συνάμα έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, παρ’ όλα αυτά θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάνοπλη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πάει στην Κροατία η ομάδα των Λατσιών, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κτίσει τη δική της εμπειρία στην Ευρώπη και ψάχνει τη δική της υπέρβαση με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Προπονητής της ομάδας για τους αγώνες με την ZRK Koka θα είναι ο Κώστας Κωνσταντίνου, ο οποίος θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας αντικαθιστώντας μόνο για τα παιχνίδια με την κροατική ομάδα τον Ανδρέα Σοφοκλέους, που δεν μπορεί να κοουτσάρει την ομάδα του λόγω του διπλώματος που ζητά να έχει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 18:00 ο πρώτος αγώνας, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 17:00. Τη Δευτέρα επιστρέφει η αποστολή στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ