aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε 3 γυναικείες ομάδες στη Βουδαπέστη για συμμετοχή σε World Tour Star 1 και ΜEVZA...

Με 3 γυναικείες ομάδες στη Βουδαπέστη για συμμετοχή σε World Tour Star 1 και ΜEVZA U18

τη Βουδαπέστη βρίσκονται τρείς από τις καλύτερες γυναικείες ομάδες μπιτς βόλλεϋ της Κύπρου για να συμμετάσχουν σε δύο διεθνείς διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί αυτό το τριήμερο.

World Tour, Star 1, Βουδαπέστη

Ήδη έχει αρχίσει η πρώτη διοργάνωση World Tour Star 1 όπου συμμετέχουμε με 2 ομάδες και για πρώτη φορά οι ομάδες μας φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις του κυρίως ταμπλώ (1. Γκουσάροβα/Νύστρομ και 2. Κωνσταντοπούλου/Αγγελοπούλου) το οποίο θα αρχίσει αύριο. Βέβαια αυτό δεν λέει τίποτα αφού με την ολοκλήρωση σήμερα της προκριματικής φάσης, έχει συμπληρωθεί το κυρίως ταμπλώ με 16 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους των 4 ομάδων.

Ντάρια Γκουσάροβα και Έρικα Νύστρομ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί όπως και οι Ζώγια Κωνστατοπούλου με την Μαριώτα Αγγελοπούλου υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Ανδρέα Σαββίδη.

Οι δύο ομάδες μας προπονήθηκαν μαζί με την ουκρανική ομάδα νο.3 στην κατάταξη της διοργάνωσης και είναι πανέτοιμες. Στο πρώτο όμιλο συμμετέχει το δίδυμο Γκουσάροβα/Νύστρομ και στον δεύτερο ομίλο το δίδυμο Κωνσταντοπούλου/Αγγελοπούλου.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 γυναικών της ζώνης MEVZA

Μαρία Ολγα Σιαπάνη και Αλεξάνδρα Ιωάννου όλο αυτό το διάστημα προπονούνταν εντατικά για να συμμετάσχουν σε αυτό πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης κάτω των 18 χρόνων (MEVZA) με στόχο τις καλές εμφανίσεις και μία εβδομάδα αργότερα η Μαρία Ολγα Σιαπάνη μαζί με την Ντάρια Γκουσάροβα θα συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει στην Σλοβενία το διάστημα 2-5 Σεπτεμβρίου.

Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθeί η κλήρωση των αγώνων για τις Σιαπάνη/Ιωάννου και το αγωνιστικό τους πρόγραμμα θα είναι το Σάββατο και την Κυριακή. Στη διοργάνωση αυτή συμμετέχουν 12 ομάδες από τις 8 χώρες μέλη της ζώνης MEVZA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ