aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜαζι, στοχεύουν πάντοτε στην κορυφή

Μαζι, στοχεύουν πάντοτε στην κορυφή

Όταν μιλάμε για διεθνείς αθλητές που καταγράφουν ατελείωτες ώρες σκληρής δουλειάς για να διαπρέψουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες σκοποβολής, είναι σίγουρο πως ένα κράμα παραγόντων συμβάλλουν δυναμικά προς την επιτυχία.

H εταιρεία Προκόπης Γαβριηλίδης LTD, κατασκευαστής φυσιγγίων OLYMPIA, διαχρονικά για παράδειγμα στέκεται δίπλα στους σκοπευτές οι οποίοι με το ταλέντο τους και ασφαλώς τις ατελείωτες ώρες με το δάχτυλο κολλημένο στη σκανδάλη, αντιπροσώπευσαν και αντιπροσωπεύουν την Κύπρο μας σε διεθνείς αγώνες, μετρώντας πολλές επιτυχίες.

Όπως οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Σκοποβολής που πραγματοποιήθηκαν προσφάτως στην  Ιταλία (4-12 Ιουλίου) κατά τους οποίους καταγράφηκαν οι σημαντικές ακόλουθες επιτυχίες σκοπευτών που σημάδεψαν και έριξαν με τα εν λόγω φυσίγγια: Χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό σκητ γυναικών (Κωνσταντίνα Νικολάου, Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου), ασημένιο μετάλλιο-ατομικό σκητ γυναικών (Κωνσταντίνα Νικολάου), χρυσό μετάλλιο-ατομικό σκητ εφήβων (Νικόλας Βασιλείου) και χρυσό μετάλλιο-ομαδικό σκητ εφήβων (Νικόλας Βασιλείου, ένας εκ των τριών).

Υποστηρικτής και υπερήφανος χορηγός της εθνικής ομάδας σκητ γυναικών και του Νικόλα Βασιλείου αποτελούν τα φυσίγγια OLYMPIA. Η εταιρεία, επί της ευκαιρίας των επιτυχιών, απένειμε από την πρώτη στιγμή τα εύσημα στους σκοπευτές για τις μεγάλες επιδόσεις τους (και τιμούν άπαντες) και τους ευχήθηκε τα καλύτερα ενόψει των επόμενων αγώνων τους.

Μια κίνηση εκτίμησης για τα όσα έχουν προσφέρει διαχρονικά στο άθλημα με τις επιτυχίες τους, μέσω των οποίων προβάλλουν παραλλήλως με τον καλύτερο τρόπο και την εταιρεία που είναι κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν ώστε να στοχεύουν πάντοτε στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ