aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜάζεψε 1308 ευρώ η Arsenal για το Καραϊσκάκειο

Μάζεψε 1308 ευρώ η Arsenal για το Καραϊσκάκειο

Το ποσό των 1308 ευρώ συνείσφερε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα η Arsenal Soccer School Cyprus! Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό προήλθε μέσα από τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού κόκτεϊλ πάρτι την Πέμπτη 30 Μαρτίου και από την πώληση των εκατό λαχνών με δώρο μια φανέλα της Arsenal με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της Λονδρέζικης ομάδας.

Η επιταγή παραδόθηκε από τον υπεύθυνο της επίσημης ακαδημίας της Arsenal στην Κύπρο, κ. Χαράλαμπο Σπύρου, σε λειτουργό του Ιδρύματος την Τετάρτη 5 Απριλίου. «Ήταν η πρώτη μας φιλανθρωπική προσπάθεια ως ακαδημία και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα», τόνισε ο κ. Σπύρου και συμπλήρωσε: «Μαζέψαμε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο προσφέρουμε στο Καραϊσκάκειο με στόχο να βοηθήσουμε κι εμείς την προσπάθεια για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία. Θα ακολουθήσουν από μας κι άλλες ενέργειες στήριξης φιλανθρωπικών οργανισμών».

Την παρουσία τους στο φιλανθρωπικό κόκτεϊλ πάρτι που διεξήχθη στο wine bar/εστιατόριο Atelier, στην εντός των τειχών Λευκωσία, από πλευράς Καραϊσκάκειου έδωσαν ο Διευθυντής του Ιδρύματος δρ. Παύλος Κωστέας και η λειτουργός δημοσίων σχέσεων Νεκταρία Παπαδοπούλου. Ο δρ. Κωστέας στο σύντομο του χαιρετισμό είπε: «Θέλω να στείλω τις ευχές μου στην Arsenal που γιορτάζει φέτος δέκα χρόνια δράσης και να τους ευχαριστήσω που επέλεξαν το Καραϊσκάκειο για το σκοπό αυτό. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύ σημαντική και κάθε στήριξη είναι πολύτιμη».

Για την επιτυχή διοργάνωση του φιλανθρωπικού κόκτεϊλ πάρτι, που είχε μότο «Play the Arsenal Way, for a world without leukemia», κρίσιμη ήταν η στήριξη από τους υποστηρικτές της εκδήλωσης. Πρόκειται για το wine bar/εστιατόριο Atelier, τα οινοποιεία Ζαμπάρτας, το Bavarian Delicatessen και το Kemanes Print Shop.

Στο περιθώριο του κόκτεϊλ, έγινε η κλήρωση για τη φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της Arsenal, που στάληκε στην κυπριακή ακαδημία αποκλειστικά για το σκοπό αυτό από το Λονδίνο. Μεγάλος τυχερός ήταν ο κ. Τζόζεφ Πέτρου, ο οποίος -αξίζει να σημειωθεί- αγόρασε μόλις τρεις από τους εκατό λαχνούς που κυκλοφόρησαν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ