aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Match Point» για την Sabbianco Ανόρθωση

«Match Point» για την Sabbianco Ανόρθωση

Μια νίκη μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της βρίσκεται η Sabbianco Ανόρθωση, καθώς το βράδυ της Κυριακής (16/5) επικράτησε άνετα με 29-20 του Παρνασσού Στροβόλου, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος Χάντμπολ ΟΠΑΠ Ανδρών, η οποία ξεκίνησε από το «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης Αμμοχώστου». Στο ημίχρονο η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με 14-10.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγείται με 4-0 στις νίκες στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις (μετέφερε το 3-0 από τις δύο πρώτες φάσεις του πρωταθλήματος) και με νίκη την Πέμπτη (20/5 – 19:30), στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» στον Στρόβολο, θα πάρει το πρωτάθλημα.

Πλέον η αποστολή της ομάδας του Παρνασσού καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη αφού για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέχει από το 2019 – πέρσι δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα – πρέπει να κερδίσει πέντε διαδοχικές φορές την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, τη στιγμή που φέτος σε έξι αναμετρήσεις με την Sabbianco Ανόρθωση μετράει πέντε ήττες (τέσσερις στο πρωτάθλημα, μια στο κύπελλο) και μια ισοπαλία.

Όσο αφορά στο παιχνίδι της Κυριακής (16/5), ο Χρίστος Αργυρού ξεχώρισε για τους νικητές καθώς έβαλε 8 γκολ, με τον Μωραϊτη να βάζει άλλα 5 και τον Ιούλιο Αργυρού να σταματάει στα 4. Από 4 για την ομάδα του Στροβόλου είχαν οι Πασιάς και Δημοσθένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ