aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜάριος Γιάγκου και Κωνσταντίνα Μελέτιε πρωταθλητές

Μάριος Γιάγκου και Κωνσταντίνα Μελέτιε πρωταθλητές

Διεξήχθησαν με επιτυχία την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 18:00, πέντε τελικοί των παγκύπριων ατομικών πρωταθλημάτων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι τελικοί έγιναν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» και τους παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του αθλήματος. Το επίπεδο και η επίδοση των αθλητών κρατήθηκε ικανοποιητικά ψηλό σε αρκετούς από τους τελικούς λόγω του συναγωνισμού για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων.

Οι τελικοί άρχισαν με τους αγώνες διπλού ανδρών και διπλού γυναικών.

Τα αδέλφια Μάριος και Γιάγκος Γιάγκου του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ επικράτησαν του νεαρού διδύμου Ανδρέα Τσίσσιου (Goodgate ΕΘΑ) και Τζόζεφ Ηλία (Κ.Ν. Ακρόπολης) με 3-1.

Λουΐζα Κουρέα (ΚΝ Ακρόπολης) και Ελευθερία Παναγιώτου (Ονήσιλος Λακατάμιας) κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Διπλό Γυναικών αφού κατάφεραν να κερδίσουν το μαχητικό ζευγάρι Νεφέλη Ππάλη και Μαρίνα Μυλωνά του ΚΝ Ακρόπολης με 3-0.

Μετά από ωραία εμφάνιση το δίδυμο Γιάγκου Γιάγκου / Κωνσταντίνας Μελετιέ (Ονήσιλος Λακατάμιας) κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό Μικτό Ανδρών / Γυναικών αφού επιβλήθηκαν του ζευγαριού Τζόζεφ Ηλία / Λουΐζα Κουρέα του Κ.Ν. Ακρόπολης με 3-1.

Στον τελικό Ανδρών αγωνίστηκαν ο περσινός πρωταθλητής Ανδρών Μάριος Γιάγκου και ο αδελφός του Γιάγκος του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Νικητής ο Μάριος πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση με 4-0.

Δυνατή αναμέτρηση στον τελικό Γυναικών με την Κωνσταντίνα Μελετιέ του Ονήσιλου Λακατάμιας να παίρνει τον τίτλο της πρωταθλήτριας επί της Λουΐζας Κουρέα του ΚΝ Ακρόπολης με 4-3.

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές των επάθλων από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ Στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Μπάτμιντον Ευθύμιο Πολυδώρου και τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρέα Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ