aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜαραθώνιος Ρόδου: Ταξιδεύει με την Aegean και την Blue Star Ferries

Μαραθώνιος Ρόδου: Ταξιδεύει με την Aegean και την Blue Star Ferries

Για μία ακόμα χρονιά ο διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου θα συνεργαστεί με δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, την Aegean Airlines και τη Blue Star Ferries, μία συνεργασία με μεγάλα οφέλη για όσους ταξιδέψουν στο νησί για να πάρουν μέρος στον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου.

Η Aegean Airlines  είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του 4ου Μαραθωνίου Ρόδου και η Blue Star Ferries επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών.

Η Aegean Airlines προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η  Blue Star Ferries παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για Ρόδο. Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων, επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Οι συμμετοχές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Χρυσός χορηγός θα είναι και φέτος το κατάστημα Adidas της Ρόδου που στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά, ενώ Media Partner είναι για πρώτη φορά, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές: http://www.roadstorhodes.com

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Photo credits: Νίκος Καρανικόλας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ