aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜαραθώνιος Λεμεσού: Δύο ελκυστικά πακέτα συμμετοχής 

Μαραθώνιος Λεμεσού: Δύο ελκυστικά πακέτα συμμετοχής 

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, το μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός στην Κύπρο με τη συμμετοχή περίπου 15.000 αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό, έχει καταστεί θεσμός, και οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει τα δύο ειδών πακέτα συμμετοχής για τη διοργάνωση του 2018, η οποία θα διεξαχθεί 17-18 Μαρτίου.

Για τη διοργάνωση του 2018 τα πακέτα συμμετοχής έχουν ανανεωθεί, έτσι ώστε να προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να τρέξουν όποια απόσταση τους ταιριάζει, συνδυάζοντας τον αγώνα με ένα χαλαρωτικό διήμερο στη Λεμεσό. Το πρώτο πακέτο συμμετοχής με ονομασία #RunLimassol προνοεί έκπτωση 40% στο αντίτιμο συμμετοχής και τη φανέλα συμμετοχής του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.

Το δεύτερο πακέτο #RunLimassolPlus περιλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στο αντίτιμο συμμετοχής, έκπτωση στο κόστος διαμονής, φανέλα του αγώνα, είσοδο στο καθιερωμένο pasta party, φωτογραφία τερματισμού, παράδοση του πακέτου στον τόπο διαμονής και δωρεάν μεταφορά στο σημείο αφετηρίας της διαδρομής.

Για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν από το εξωτερικό, το πακέτο #RunLimassolPlus μοιάζει ιδανικό, αφού συνδυάζει εκπτώσεις σε πολύ καλά ξενοδοχεία με διάφορες οικονομικές επιλογές, όπως επίσης και την ευκαιρία γνωριμίας με διάφορους αθλητές από πολλές χώρες στο pasta party, την παραμονή του αγώνα.

Ο Race Director της διοργάνωσης, Ανδρέας Σπύρου επεσήμανε πως στόχος των διοργανωτών είναι να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου: «Είμαστε ικανοποιημένοι που πακέτα συμμετοχής είναι διαθέσιμα από τώρα για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση. Αφορούν όλους όσους θα συμμετέχουν, αφού απευθύνονται σε οικογένειες, τουρίστες αλλά και Κύπριους. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τις διαδρομές και την εμπειρία του δρομέα, ώστε η μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο».

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2018 αρχίζει το Σάββατο, 17 Μαρτίου με τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ και τον Andrey and Julia Dashin’s Foundation Δρόμο Νεολαίας 1χλμ. Την Κυριακή, 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος, ο Ημιμαραθώνιος, η Petrolina Energy Race 10χλμ και ο Ατομικός Δρόμος 5χλμ.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και όσοι δηλώσουν συμμετοχή πριν τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν έκπτωση 40% στο αντίτιμο συμμετοχή, δηλαδή θα πληρώσουν €36 για τον Μαραθώνιο, €27 για τον Ημιμαραθώνιο και €18 για την Petrolina Energy Race 10χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.limassolmarathon.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ