aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜακρυγιάννης και Πρατσή πρωταθλητές στο αεροβόλο πιστόλι!

Μακρυγιάννης και Πρατσή πρωταθλητές στο αεροβόλο πιστόλι!

Ο αθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Χρίστος Μακρυγιάννης και η αθλήτρια της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Κωνσταντίνα Πρατσή, είναι η φετινοί πρωταθλητές στο αεροβόλο πιστόλι, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ, που διοργανώνει η ΣΚΟΚ.

Ο Χρίστος έκοψε πρώτος το «νήμα» του φετινού «μαραθωνίου» με 3332 από τους 3600 πόντους του πρωταθλήματος των ανδρών, ενώ η Κωνσταντίνα συγκέντρωσε 2197 από τους 2400 πόντους του πρωταθλήματος των γυναικών. Το πρωτάθλημα του σταθερού στόχου της περιόδου 2016 – 17 περιλάμβανε 8 αγώνες από τους οποίους για κάθε αθλητή και αθλήτρια μέτρησαν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα.

Στην κατηγορία των εφήβων πρώτευσε ο Ανδρέας Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ με 2979 πόντους και στην κατηγορία των νεανίδων, η 13χρονη Παναγιώτα Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ με 2167, ενώ στους παίδες την πρώτη θέση πήρε ο Σάββας Ευαγγέλου της ΣΚΟΛΕΥ με 1865 και στις κορασίδες η συναθλήτριά του Ναταλία Αλκιβιάδου με 1997 πόντους. Αθλητής της ΣΚΟΛΕΥ είναι και ο Ευριπίδης Γεωργίου που στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών με κινητικές αναπηρίες συγκέντρωσε 3260 πόντους.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ο Δημήτρης Ανδρέου της ΣΚΟΑΜ με 2073 πόντους, πρώτευσε στο πιστόλι παίδων με σταντ και η Ευαγγελία Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ πήρε την πρώτη θέση στις κορασίδες με σταντ με συνολικό αποτέλεσμα 2178, ενώ ο συναθλητής της Ευάγγελος Κωστόπουλος με 2022 πόντους αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πιστόλι παμπαίδων και η Ειρήνη Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ πρωταθλήτρια στις παγκορασίδες με 1949 πόντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ