aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜακρυγιάννης και Χαραλάμπους τιτλούχοι στο αεροβόλο πιστόλι

Μακρυγιάννης και Χαραλάμπους τιτλούχοι στο αεροβόλο πιστόλι

Ο αθλητής της ΣΚΟΛΕΜ Χρίστος Μακρυγιάννης και η νεάνιδα σκοπεύτρια της ίδιας Οργάνωσης Παναγιώτα Χαραλάμπους, είναι οι φετινοί πρωταθλητές στο αεροβόλο πιστόλι του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ! Ο Μακρυγιάννης συγκέντρωσε 3.319 πόντους και έκοψε πρώτος το «νήμα» στη γενική κατάταξη ανδρών – εφήβων, ενώ η νεαρή Παναγιώτα Χαραλάμπους πρώτευσε στην κατηγορία γυναικών – νεανίδων συγκεντρώνοντας συνολικά 2.233 πόντους.

Στους άνδρες, δευτεραθλητής ανεδείχθη ο Χρίστος Γερασίμου της ΣΚΟΛΕΫ, ο Στέλιος Μακροδημήτρης της ΣΚΟΛΕΫ, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση, ενώ στους έφηβους πρώτος τερμάτισε ο Ανδρέας Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ. Η Κωνσταντίνα Πρατσή της ΣΚΟΛΕΫ πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία γυναικών – νεανίδων, ενώ αναδείχτηκε και πρωταθλήτρια στη γυναικεία κατάταξη.

Στην κατηγορία των παίδων, ο Σάββας Ευαγγέλου της ΣΚΟΛΕΫ είναι ο φετινός πρωταθλητής και στις κορασίδες πρωταθλήτρια ανεδείχθη η Ευαγγελία Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ. Στις άλλες κατηγορίες, ο Δημήτρης Ανδρέου της ΣΚΟΑΜ πρώτευσε στο αεροβόλο πιστόλι παίδων με σταντ και η Άντρεα Πρίγκιπα της ΣΚΟΛΕΫ στις κορασίδες με σταντ, ενώ ο Ευάγγελος Κωστόπουλος της ΣΚΟΛΕΜ και η Ειρήνη Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΫ, είναι οι πρωταθλητές στους παμπαίδες και παγκορασίδες αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ