aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜακροβούτι στην Κίνα!

Μακροβούτι στην Κίνα!

Με τέσσερις αθλητές εκπροσωπείται η Κύπρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 25μ. στο Χάνγκζου της Κίνας. Πρόκειται για τεράστια από κάθε άποψη διοργάνωση, στην οποία θα πάρουν μέρος περισσότεροι από χίλιοι αθλητές από 170 χώρες.

Οι αγώνες κολύμβησης θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό στάδιο του Χάνγκζου και στο International Expo Center, με κατασκευή προσωρινής πισίνας 25μ.. Για τα χρώματα της χώρας μας, θα βουτήξουν τέσσερις αθλητές, η Αλεξάνδρα Σεκόλεβα (100μ. πεταλούδα, 200μ. πρόσθιο), η Μαρία – Τόνια Παπαπέτρου (50μ., 100μ. ελεύθερο), ο Φίλιππος Ιακωβίδης (100μ. ύπτιο, 100μ. μικτή) και ο Τρύφωνας Χατζηχριστοφόρου (50μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα).

Συνοδός και προπονητής της ομάδας μας είναι ο Γιώργος Μυλωνάς. Ασφαλώς και η αποστολή των αθλητών μας μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού μιλάμε κυριολεκτικά για παγκοσμίου επιπέδου αθλητές και ανταγωνισμό, έτσι και οι προσδοκίες για τους αθλητές και αθλήτριές μας οριοθετούνται στο να κυνηγήσουν τις ατομικές τους επιδόσεις, ίσως και κάποια νέα παγκύπρια επίδοση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ