aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Lythrodontas MTB 2020»: Αγώνας με μεγάλη επιτυχία, χαρούμενοι οι παγκοσμίου φήμης ποδηλάτες

«Lythrodontas MTB 2020»: Αγώνας με μεγάλη επιτυχία, χαρούμενοι οι παγκοσμίου φήμης ποδηλάτες

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη  ο διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας «Lythrodontas MTB 2020». Τον αγώνα διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού «Άγιος Μνάσων» σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Λυθροδόντα με τη στήριξη της AstroBank ως μεγάλου χορηγού.

Σε μία άρτια οργανωμένη αθλητική διοργάνωση μέσα στο υπέροχο δάσος Λυθροδόντα, εκτός από τους Κύπριους αθλητές συμμετείχαν  κορυφαίοι  ξένοι αθλητές από Ελβετία, Ουκρανία, Γαλλία, Σουηδία, Αυστρία, Ηνωμένες πολιτείες, Ρωσία και Λετονία.

Από της διεθνείς κορυφαίες παρουσίες  ξεχώρισε η συμμετοχή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας 2018 και νικήτριας του παγκόσμιου κυπέλου 2018, Αμερικανίδας Κέιτ Κόρτνι, η οποία αφού κέρδισε τον αγώνα στην κατηγορία Women Elite, εξέφρασε τον θαυμασμό της για την πολύ ωραία και απαιτητική  διαδρομή του αγώνα, αλλά και για την άψογη διοργάνωση του διεθνούς αυτού αθλητικού γεγονότος από τον ποδηλατικό όμιλο «Άγιος Μνάσων».

Στην κατηγορία Men Elite νικητής ήταν ο Αυστριακός Καρλ Μαρκ, στους έφηβους πρώτη θέση πήρε Σουηδός Γιάκομπ Σάντερκβιστ και στις νεανίδες νικήτρια ήταν η Αυστριακή Καταρίνα Σάντνικ.

Στον αγώνα ο οποίος αποτελούσε ταυτόχρονα και τον δεύτερο αγώνα κυπέλου Κύπρου διαγωνίστηκαν και όλοι οι αθλητές των επίσημων κατηγοριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.  Σε δηλώσεις τους οι ξένοι, αλλά και οι Κύπριοι αθλητές εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίηση  τους για την πολύ καλή  διοργάνωση από τον ποδηλατικό όμιλο «Άγιος Μνάσων» και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι η Κύπρος αποτελεί παγκόσμια ένα από τους ιδανικότερους προορισμούς που προσφέρονται για την αγωνιστική ορεινή ποδηλασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ