aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑLogicom Cyprus Marathon: Με χρυσά στεφάνια από τον Μαραθώνα!

Logicom Cyprus Marathon: Με χρυσά στεφάνια από τον Μαραθώνα!

Οι νικητές του φετινού Logicom Cyprus Marathon θα στεφθούν με χρυσά στεφάνια ελιάς που θα φτάσουν από τον Μαραθώνα της Ελλάδας.

Ο 19ος Logicom Cyprus Marathon που θα διοργανωθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου στην Πάφο, θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αφιερωμένος στη μνήμη του θρυλικού μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, που αποτέλεσε σύμβολο για όλους τους Κύπριους και Έλληνες και τίμησε επάξια τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο Στέλιος Κυριακίδης, γεννήθηκε στην Πάφο το 1910 και τερμάτισε πρώτος στο Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την παροχή τροφής και στέγης για τους Έλληνες, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα φτώχειας μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης, γιος του θρυλικού δρομέα Στέλιου Κυριακίδη θα τιμήσει τους νικητές του Μαραθώνιου δρόμου με επίχρυσα στεφάνια ελιάς. Οι εγγραφές για τους αγώνες της Πάφου συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω της Ιστοσελίδας www.logicomcyprusmarathon.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ