aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΛεμέσια: 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό

Λεμέσια: 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό

Είκοσι χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό συμπληρώνουν φέτος τα Λεμέσια, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή αθλητικά γεγονότα που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού. Με την προσθήκη ακόμη περισσότερων αθλημάτων, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση που φέτος στέλνει το μήνυμα «Ζήσε, Αθλήσου στην Πόλη σου», επέστρεψε με την υπόσχεση να χαρίσει μοναδικό αθλητικό θέαμα, που θα καθηλώσει.

Στη συνέντευξη Τύπου για την επίσημη εξαγγελία των 20ων Λεμεσίων, ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, τόνισε ότι τα 20χρονα αποτελούν ορόσημο, σημειώνοντας ότι τα Λεμέσια γιορτάζουν 20 χρόνια παρουσίας αθλητικής δημιουργίας και προσφοράς στον δημότη. Με το μήνυμα των φετινών Λεμεσίων «Ζήσε, Αθλήσου στην Πόλη σου», ο Δήμος ταυτίζει τα Λεμέσια με τον δημότη και τη Λεμεσό, δίνοντας την ευκαιρία στον πολίτη μέσα από 25 αθλητικές δραστηριότητες που έχουν ενταχθεί στο φετινό καλεντάρι, να αθληθεί, να ψυχαγωγηθεί και να συμμετάσχει, ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης.

Στο πλαίσιο των εορτασμών πρόσθεσε, θα δοθεί έμφαση σε φιλανθρωπικές δράσεις, ώστε να υπογραμμιστεί η αξία της προσφοράς και της συνεργασίας. Παράλληλα θα κληθούν εταιρικά σύνολα, αλλά και χώροι εστίασης να συμβάλουν στις εορταστικές δράσεις. Προγραμματίζονται, επίσης, είπε αιμοδοσίες που στοχεύουν στην προσφορά στον συνάνθρωπο, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες, σεμινάρια και εργαστήρια σε εταιρείες, με σκοπό την προώθηση του corporate wellness.

Αναφερόμενος ο δήμαρχος Λεμεσού στις αθλητικές εκδηλώσεις της διοργάνωσης, σημείωσε ότι η έναρξη των Λεμεσίων έγινε με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού τον περασμένο Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο με το Limassol Down Town Spring Regatta, στη μαρίνα Λεμεσού. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται αθλητικές εκδηλώσεις όπως πυγμαχία, καράτε, νυκτερινός αγώνας δρόμου, ρυθμική γυμναστική, ξιφασκία, κωπηλασία, beach water polo, basket 3on 3, που υπόσχονται να χαρίσουν ξεχωριστές αθλητικές στιγμές, κατέληξε ο δήμαρχος.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας & Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού, Λοΐζος Μαυρουδής, αναφέρθηκε στις καινοτομίες και τα νέα αθλήματα που εντάσσονται στο πρόγραμμα των Λεμεσίων. Όλα αυτά τα χρόνια τόνισε ο κ. Μαυρουδής, τα Λεμέσια έχουν αποκτήσει πιστούς φίλους, οι οποίοι στηρίζουν με συνέπεια την προσπάθεια που καταβάλλεται για να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί ο θεσμός. Τα Λεμέσια, επεσήμανε ο κ. Μαυρουδής, είναι εδώ κάθε χρόνο και πιο δυνατά και αποτελούν μέρος της ζωής μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συμμετέχουμε και να εντάξουμε την άσκηση στη ζωή μας.

Χορηγοί Λεμεσίων 2019: Medochemie, Τράπεζα Κύπρου, Askanis Group, KOA, Deloitte, Hercules, ΟΠΑΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ