aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑLegion Run… στο δάσος! (pics)

Legion Run… στο δάσος! (pics)

Ακριβώς δύο μήνες μας χωρίζουν από την πιο τρελή εμπειρία του 2018 και ήδη… μετρούν αντίστροφα όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, είτε με τις ομάδες τους είτε ατομικά, στο φετινό Legion Run! Η φετινή διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, με εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου και ως ο πλέον ιδανικός χώρος για να στηθεί το πιο πάνω ευφάνταστο σκηνικό έχει επιλεγεί για τη χρονιά αυτή το Δασικό Πάρκο Λεμεσού (πίσω από το αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού»).

Ο κόσμος ζήτησε επιστροφή: Το Legion Run πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες του κόσμου. Μάλιστα, έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια και σε νέες αγορές, φτάνοντας όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.  Δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις χώρες έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Κύπρος επέστρεψε φέτος στο παγκόσμιο καλεντάρι του Legion Run, αφού οι διοργανωτές διαπίστωσαν το πόσο πολύ το είχε αγαπήσει το κοινό τις προηγούμενες χρονιές και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την επιστροφή του στη χώρα μας, όπως και τελικά έγινε κατορθωτό.

Πρεσβευτής ο Μάριος Πρίαμος: Ως επίσημος πρεσβευτής του φετινού Legion Run επιλέγηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος θα δώσει το παρών του στον χώρο της εκδήλωσης και αυτή του η παρουσία δεν θα είναι καθόλου τυπική. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τις συμβουλές του Κύπριου μαχητή, τόσο πριν ριχθούν στη διαδρομή όσο και στη διάρκειά της. Τις μέρες που θα προηγηθούν, ο Μάριος Πρίαμος θα ριχθεί και ο ίδιος στη λάσπη και θα δοκιμάσει όλα τα εμπόδιο, έτσι ώστε στις 14 Απριλίου να τα γνωρίζει και να έχει την πιο καλή άποψη.

Έλεγχος αντοχών και ορίων: Ο στόχος του Legion Run είναι η ολοκλήρωση της διαδρομής και η ηθική ικανοποίηση. Σε προσωπικό επίπεδο, αποτελεί μια πρόκληση για τον καθένα, όμως απαραίτητο κρίνεται το στοιχείο της ομαδικότητας. Κάτω από δύσκολες συνθήκες, η κάθεομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές της και το πόσο καλά μπορούν να συνεργαστούν τα μέλη της. Οι εμπνευστές του Legion Run έχουν καταλήξει πως ανεξαρτήτως χώρας ή κουλτούρας, οι κορυφαίες εμπειρίες έρχονται μέσα από τη συμμετοχή σε μια ομάδα. Η πίστα και η όλη φιλοσοφία του θεσμού αποδεδειγμένα ενισχύουν την ομαδικότητα και τη συναδελφικότητα. Έτσι, οι κυπριακές εταιρείες έχουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους έναν ξεχωριστό τρόπο για να βελτιώσουν το πνεύμα της ομαδικότητας ανάμεσά τους και να επωφεληθούν και στην τιμή των εισιτηρίων μέσα από προσαρμοσμένα εταιρικά πακέτα.

Εγγραφές και εισιτήρια: Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται πολύ εύκολα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Legion Run. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει τη συμμετοχή, μια μπύρα, φανελάκι «I Am Legion», ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής. Η πώληση των εισιτηρίων έχει χωριστεί ανά περιόδους. Όσο πιο νωρίς αγοράζει κανείς, τόσο πιο καλή είναι και η τιμή που παίρνει, τόσο σε μεμονωμένα εισιτήρια όσο και στα ομαδικά. Σημειώνεται πως τα ομαδικά εισιτήρια είναι πιο φτηνά από τα ατομικά. Οι τιμές αυξάνονται στο τέλος κάθε μήνα, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και στην πόρτα την ημέρα της εκδήλωσης.

Ειδικός χώρος για παιδιά: Μια από τις ιδιαιτερότητες του φετινού Legion Run της Κύπρου είναι και το Kids Area, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με εμπόδια για τα παιδιά, όπου θα υπάρχει επίβλεψη από το έμπειρο προσωπικό, έτσι ώστε να μπορούν οι γονείς να τρέξουν ήσυχοι στη διαδρομή και να την απολαύσουν, χωρίς να βιάζονται! Είναι γνωστό, έτσι κι αλλιώς, πως το Legion Run δεν είναι διαγωνισμός, άρα δεν έχει σημασία ούτε ποιος θα έρθει πρώτος, ούτε ο χρόνος που θα χρειαστεί η κάθε ομάδα ή ο κάθε συμμετέχοντας για να φτάσει στον τερματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ