aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΛατσιά και Αραδίππου για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Λατσιά και Αραδίππου για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στη Γυναικεία Χειροσφαίριση κρίνεται σήμερα στις 18:00 με τον αγώνα ανάμεσα στον περσινό πρωταθλητή Α.Σ. Λατσιά και τον περσινό κυπελλούχο Α.Ο.Αραδίππου με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στο κλειστό του Αγίου Δομετίου.

Από την μια ο Α.Σ. Λατσιά μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κατακτήσει το 12 Σούπερ Καπ στην ιστορία της και να ξεκινήσει ιδανικά την χρονιά. Από την άλλη ο Α.Ο. Αραδίππου μετά την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου θα επιδιώξει να κατακτήσει και το πρώτο της Σούπερ Καπ απέναντι στον πολυνίκη του θεσμού.

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα των Λατσιών αφού επέστρεψε στην ομάδα η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου που πέρσι αγωνιζόταν στην Αραδίππου. Με τον βασικό της κορμό που κατέκτησε το περσινό κύπελλο η ομάδα της Αραδίππου που θέλει να πανηγυρίσει από την πλευρά της ένα ακόμα τίτλο απέναντι στην κορυφαία ομάδα των τελευταίων χρόνων. Το παιχνίδι που θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Δομετίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ