aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΛανίτης: Δίπλα στους αθλητές των Special Olympics

Λανίτης: Δίπλα στους αθλητές των Special Olympics

Η Α/φοί Λανίτη υποστήριξε υπερήφανα για ακόμη μια χρονιά τη διοργάνωση των Special Olympics Cyprus 2016. Μέσω του προγράμματος «Adopt an Athlete», επιχορήγησε τη συμμετοχή 2 Κύπριων αθλητών, του Μάριου Διαμαντάκη και του Ανδρέα Ψαρά, οι οποίοι διαγωνιστήκαν με επιτυχία στο άθλημα της κολύμβησης.

Ο Μάριος Διαμαντάκης, ο Ανδρέας Ψαράς καθώς και 18 ακόμη αθλητές της Κυπριακής αποστολής συμμετείχαν στους Εθνικούς αγώνες Μάλτας που πραγματοποιήθηκαν από τις 22 ως τις 29 Ιουνίου 2016 στη Μάλτα.

Την ομάδα συμπλήρωσε ο αρχηγός αποστολής, και 5 προπονητές συνοδοί. Συνολικά η αποστολή επέστρεψε με 6 χρυσά, 9 αργυρά, και 4 χάλκινα μετάλλια, ενώ η ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε την 3η θέση, έχοντας στο ενεργητικό της πολύ καλές εμφανίσεις.

Η Α/φοί Λανίτη αναγνωρίζει το περιβάλλον σεβασμού και αποδοχής της διαφορετικότητας που προσφέρει ο θεσμός των Special Olympics Cyprus και αγκαλιάζει σταθερά τη δύναμη της θέλησης των αθλητών, οι οποίοι καταβάλλουν τη δική τους μοναδική προσπάθεια.

Μέσα από τη χαρά του αθλητισμού οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και το συντονισμό των κινήσεών τους, αλλά επιπλέον -και εξίσου σημαντικό- να κοινωνικοποιηθούν και να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Η εταιρεία στήριξε με μεγάλη χαρά και τιμή το θεσμό, με στόχο να συμβάλει στη δημιουργία ευκαιριών χαράς για τους αθλητές και αισθήματος υπερηφάνειας για εκείνους και τις οικογένειές τους, επικροτώντας τη θέληση και τη δύναμή τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ