aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυπρο-γερμανικοί αγώνες ανώμαλου δρόμου

Κυπρο-γερμανικοί αγώνες ανώμαλου δρόμου

Το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» και ο Όμιλος Μαραθωνοδρόμων Hoelscher από τη Γερμανία διοργανώνουν σήμερα στο Λατσί της Πόλεως Χρυσοχούς αγώνα ανώμαλου δρόμου. Ο Μαραθώνιος, απόστασης 42χλμ, 21χλμ και 10 χλμ, θα αρχίσει στις 14:30, από τα Λουτρά της Αφροδίτης μέχρι τη Fontana Amorosa.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος περίπου 35 δρομείς από τη Γερμανία και περίπου 15 δρομείς από την Κύπρο, μέλη του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου». Μάλιστα, για τα μέλη από τη Λευκωσία μέσω Λεμεσού και Πάφου στις 10:30 θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους στο Λατσί.

Για περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα 99-411411 (Σωκράτης Σωκράτους), 96-218383 (Γιώργος Μεσημέρτζης) και 99-528602 (Κώστας Χειμωνής). Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή στο Ολυμπιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε Φιλολογικό Μνημόσυνο, με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Περικλή Δημητρίου, ενώ χθες διεξήχθησαν αγώνες στίβου βετεράνων στο Λανίτειο Στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ