aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυπριακός απολογισμός με 18 μετάλλια!

Κυπριακός απολογισμός με 18 μετάλλια!

Η παράδοση που θέλει τους Κύπριους σκοπευτές και σκοπεύτριες να επιστρέφουν «φορτωμένοι» μετάλλια, από τους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης», συνεχίστηκε και φέτος, με την κυπριακή αποστολή να κουβαλά μαζί της από τα Χανιά 18 συνολικά μετάλλια! Επτά χρυσά, επτά αργυρά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια, ήταν ο φετινός απολογισμός για τη ΣΚΟΚ και τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας.

Τα χρυσά μετάλλια εξασφάλισαν οι πρωταθλητές μας στο τραπ Γιάννης Αηλιώτης και Γεωργία Κωνσταντινίδου, ο έφηβος τραπέρ της ΣΚΟΛΕΥ Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης, η ομάδα τραπ της ΣΚΟΚ με τους Γιάννη Αηλιώτη, Αδάμο Σελίπα και Φειδία Σαββίδη, και οι αθλητές του σταθερού στόχου Ανδρέας Αντωνίου (τουφέκι εφήβων), Κωνσταντίνα Μαρκίδου (τουφέκι νεανίδων) και Ναταλία Αλκιβιάδου (πιστόλι νεανίδων). Τα επτά αργυρά μετάλλια ήρθαν από την ομάδα σκητ της ΣΚΟΚ (Αντώνης Ανδρέου, Σωτήρης Ανδρέου και Μεχμέτ Σαμπάτσι), την ομάδα τραπ της ΣΚΟΛΕΥ (Άδωνης Μυλωνάς, Γεωργία Κωνσταντινίδου και Ανδρέας Λοϊζίδης) και τους Γιώργο Αναστασίου (τραπ εφήβων), Σωτήρη Ανδρέου (σκητ εφήβων), Σάββα Ευαγγέλου (πιστόλι εφήβων), Δημήτρη Παπαλοΐζου (τουφέκι εφήβων) και Ιακωβία Πιτταρά (τουφέκι νεανίδων). Τέλος τα τέσσερα χάλκινα μετάλλια εξασφάλισαν οι Αντώνης Ανδρέου (σκητ), Κωνσταντίνος Λοϊζίδης (σκητ εφήβων), Παναγιώτης Θεοδοσίου (τραπ εφήβων) και Ανδρεάνα Κυρίλλου (πιστόλι νεανίδων).

Με δεδομένο ότι ολόκληρη η φετινή αποστολή της ΣΚΟΚ αποτελείτο από έφηβους και νεάνιδες αθλητές και αθλήτριες, ενώ αρκετούς έφηβους περιλάμβανε και η αποστολή της ΣΚΟΛΕΥ, πέρα από την εξασφάλιση των μεταλλίων, πολύ αξιόλογη κρίνεται και η εμπειρία που είχαν οι νεαροί αθλητές, σε έναν διεθνή αγώνα, με το συναγωνισμό δίπλα σε ξένους αθλητές. Ένα άλλο που ξεχώρισε ιδιαίτερα από κυπριακής πλευράς, ήταν και το πολύ καλό αποτέλεσμα της Γεωργίας Κωνσταντινίδου στο τραπ, η οποία με 118/125 πέρασε δεύτερη στον τελικό μεταξύ των ανδρών, και τελικά με 18/25, κατέλαβε την έκτη θέση στη γενική κατάταξη. Ξεχωρίζουμε επίσης, το 596.1 του νεαρού Ανδρέα Αντωνίου στο αεροβόλο τουφέκι εφήβων και το 595.9 της κορασίδας Κωνσταντίνας Μαρκίδου στο αεροβόλο τουφέκι, που αγωνίστηκε με τις νεάνιδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ