aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Κύπελλο Λεμεσού»: Οι νικητές και τα νέα παγκύπρια ρεκόρ

«Κύπελλο Λεμεσού»: Οι νικητές και τα νέα παγκύπρια ρεκόρ

Οι νίκες των Χρίστου Μακρυγιάννη στους άνδρες και της Κωνσταντίνας Πρατσή στις γυναίκες, καθώς και τα νέα παγκύπρια ρεκόρ των νεαρών Σάββα Ευαγγέλου (παίδες) και Ευαγγελίας Χαραλάμπους (κορασίδες), ήταν αυτά που ξεχώρισαν στον πρώτο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ, στο αεροβόλο πιστόλι, που έγινε στις εγκαταστάσεις σταθερού στόχου του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού.

Ο αγώνας ήταν για το «Κύπελλο Λεμεσού» και σ’ αυτόν πήραν μέρος πάνω από 100 σκοπευτές και σκοπεύτριες σ’ όλες τις κατηγορίες, οι οποίοι ξεκινούν το νέο πρωτάθλημα, έχοντας ο καθένας τους δικούς του στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, στην οποία περιλαμβάνονται μεγάλες διοργανώσεις, όπως πανευρωπαϊκοί, μεσογειακοί, κοινοπολιτειακοί και παγκόσμιοι αγώνες.

Στις άλλες κατηγορίες, ο Ανδρέας Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ πήρε την 1η θέση στους έφηβους, η Πέτια Σλάβκοβα της ΣΚΟΛΕΫ πρώτευσε στις νεανίδες, ενώ οι συναθλήτριες της Άντρεα Πρίγκιπα και Ειρήνη Αντωνίου ήταν οι νικήτριες στο αεροβόλο πιστόλι κορασίδων με σταντ και παγκορασίδων αντίστοιχα.

Την 1η θέση στο αεροβόλο πιστόλι παίδων με σταντ εξασφάλισε ο Δημήτρης Ανδρέου της ΣΚΟΑΜ και στους παμπαίδες ο Ευάγγελος Κωστόπουλος της ΣΚΟΛΕΜ. Τέλος, στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών με κινητικές αναπηρίες ο αθλητής των παραολυμπιακών Ευριπίδης Γεωργίου της ΣΚΟΛΕΫ πέτυχε 546/600.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ