aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυνηγώντας στόχους και προκλήσεις

Κυνηγώντας στόχους και προκλήσεις

Η πρώτη μεγάλη πρόκληση, στα εντός των τειχών δρώμενα, για το 2020 είναι εδώ. Οι παγκύπριοι ατομικοί ανοίγουν σήμερα την αυλαία τους, στο Oλυμπιακό Kολυμβητήριο Λάρνακας και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 23 του μήνα. Οι αθλητές θα μετρήσουν δυνάμεις όχι μόνο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και για όσες θα ακολουθήσουν.

Βρισκόμαστε εξάλλου σε χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων. Τη μεγαλύτερη και κορυφαία διοργάνωση στην υφήλιο. Όλοι οι αθλητές, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο κάνουν όνειρα και σχέδια για το Τόκιο! Δεν είναι όμως μόνο οι Ολυμπιακοί του Τόκιο είναι και πολλές άλλες διεθνείς διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πολυεθνείς νέων, Βαλκανικοί Αγώνες νέων κ.ο.κ) γι’ αυτό και οι όλοι οι αθλητές κάπου στοχεύουν. Μεγάλη και η συμμετοχή, στην οποία θα πάρουν μέρος 400 δελφίνια από τους έντεκα Ναυτικούς Ομίλους, που θα κυνηγήσουν τους… εαυτούς τους, αλλά και τα ρεκόρ, μέσα από τη μάχη που θα δοθεί για την ανάδειξη του καλύτερου κολυμβητή και της καλύτερης κολυμβήτριας της διοργάνωσης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα από τη διοργάνωση να ξεπεταχτούν κάποια νέα «φιντανάκια» που θα αποτελέσουν το αύριο του αθλήματος. Η διοργάνωση προσφέρεται, αφού όπως είπαμε όλοι θέλουν να διακριθούν και να κυνηγήσουν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά που βρίσκεται μπροστά. Χορηγοί των αγώνων είναι οι επίσημοι χορηγοί της Ομοσπονδίας η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Petrolina Holdings και χορηγός επικοινωνίας το Radio Active.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα (15.00): 200μ. ελεύθερο, 50μ. πρόσθιο, 50μ. ύπτιο, 200μ. πεταλούδα, 800μ. ελεύθερο (γυναικών), 1500 (ανδρών).

Αύριο (10.00): 50μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 100μ. ύπτιο, 400μ. ελεύθερο, 200μ. μικτή.

Κυριακή (10.00): 50μ. πεταλούδα, 200μ. ύπτιο, 400μ. μικτή, 100μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο, 800μ. ελεύθερο (ανδρών), 1500μ. ελεύθερο (γυναικών).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ