Κυνηγετικός Σύλλογος Σωτήρας και Ιωάννου οι νικητές

Η σκοπευτική ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Σωτήρας και ο αθλητής Γιάννης Ιωάννου του ιδίου συλλόγου, ήταν οι μεγάλοι νικητές του δεύτερου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Αμμοχώστου, που διοργανώνει η Σκοπευτική Οργάνωση Επαρχίας Αμμοχώστου στο σκοπευτήριο Παραλαλιμνίου. Για το σύλλογο της Σωτήρας που συγκέντρωσε 207/240 ήταν η δεύτερη νίκη σε δυο αγώνες, και φυσιολογικά οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ δεύτερη στο συγκεκριμένο αγώνα τερμάτισε η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Φρενάρους με 206/240 και τρίτη η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Παραλιμνίου με 202/240.

Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών ο Γιάννης Ιωάννου με 56/60 πήρε την πρώτη θέση και ο Χρίστος Κυριάκου με 55/60 την πρώτη θέση στη Β’ κατηγορία, ενώ με το ίδιο σκορ ο Ιάσονας Τζιοβάνης πρώτευσε στην κατηγορία των σκοπευτών. Με 46/60 ο νεαρός Μόδεστος Σούττος, ήταν ο νικητής στους έφηβους και με 49/60 ο Γεώργιος Τρυπινιώτης στους βετεράνους, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο Νίκος Γεωργίου πρώτευσε μεταξύ των φιλοξενουμένων κυνηγών.

Το Α’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Αμμοχώστου περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες και για την ανάδειξη των πρωταθλητών και των πρωταθλητριών ομάδων θα ισχύσουν τα τρία καλύτερα αποτελέσματα. Ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 14 Ιουλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ