aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυνηγετικοί Σύλλογοι: Το πρωτάθλημα αρχίζει…

Κυνηγετικοί Σύλλογοι: Το πρωτάθλημα αρχίζει…

Την Κυριακή 25 Μαρτίου, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Στ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής των Κυνηγετικών Συλλόγων και των κυνηγών της επαρχίας Λευκωσίας. Όπως και τα προηγούμενα πέντε χρόνια, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε σύνολο πέντε αγώνων και για την ανακήρυξη των πρωταθλητών σε κάθε κατηγορία θα ληφθούν υπόψιν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.

Σε κάθε αγώνα, όπως και στην τελική εκδήλωση, θα απονέμονται έπαθλα στις κατηγορίες «κυνηγοί Α’», «κυνηγοί Β’», «βετεράνοι κυνηγοί» (άνω των 55 χρόνων), «έφηβοι» (μέχρι 18 χρόνων), «σκοπευτές Α’», «σκοπευτές β’» και «βετεράνοι σκοπευτές», ενώ θα απονέμονται επίσης έπαθλα και μετάλλια στις νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων.

Σε κάθε ομάδα συμμετέχουν 4 ή 5 κυνηγοί και λαμβάνονται υπόψιν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα των μελών της ομάδας. Το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τους έφηβους, ενώ για τις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων η εγγραφή είναι δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ